Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 11.DECEMBER 2023
/ NAPOVED /
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Prihaja dodatek za igro Delta Force: Black Hawk Down, Team Sabre imenovan. Prinesel nam bo nove lokacije bojevanja in možnost opravljanja novih nalog, podrobnosti pa preberite v napovedi...
Datum objave:
18.oktober 2003

Avtor:
Miha Pušlar
Bookmark and Share .


Čas izida:
13. februar 2004
Zvrst igre:
komandovščina
Založnik:
Novalogic
Razvijalec:
Entertainment Software
Serija Delta Force si je ustvarila unikatno ime, ki ji skoraj ni para. Z vsako novo igro te serija so razvijalci zadeli v polno. Po igri Delta Force: Black Hawk Down, razvijalci razvijajo še dodatek Team Sabre. Popeljal nas bo v svet Kolumbijske džungle, iskanja teroristov na Bližnjem vzhodu itd. Prinesel pa naj nam bi predvsem več možnosti v večigralskem načinu. Se še spomnite prvega dela te igre? Postavljeni ste bili kot pripadnik elitne enote ameriške vojske, da opravi nekaj pomembnih misij na ozemlju Somalije. Prišlo je do velikih zapletov, ki so uničili ameriško nedotakljivost. Sedaj so ameriški vojski zadali nove naloge na drugih lokacijah. Borili se boste na ozemlju nepregledne Kolumbijske džungle in iskali teroriste na Bližnjem vzhodu (Iranu), ki naj bi bili povezani že z dogodki v Somaliji.

Igralnost naj bi ostala nespremenjena, vendar to ne pomeni, da v igri ne bo nič novega. Odprle se bodo nove možnosti igranja, upravljanja vozil, skrivanja pred sovražniki itd. Enoigralski način bo vseboval dve novi enoigralski kampanji na že omenjenih ozemljih.  V operacijah bomo sodelovali v prvi osebi, kar nam bo dalo občutek resničnega sodelovanja v boju. V veliko pomoč nam bo tudi ekipa, ki bo nepogrešljiva. Orožij naj bi bilo kar 24, izgledala bodo zelo realistično. Prav tako naj bi dobili tudi dve novi možnosti za prevažanje, ki sta zaenkrat še neznani.

Grafika bo ostala nespremenjena, poganjal jo bo najnovejši grafični pogon iz igre Commanche 4, ki bo imel polne roke dela pri izrisovanju nepregledne džungle, pokrajin in stavb, katere bomo lahko prosto raziskovali brez večjih omejitev. Pri večigralstvu bodo razvijalci naredili velik korak naprej. Na razpolago naj bi imeli kar 30 novih večigralskih map, ki bodo zelo raznolike. Igrali boste lahko na že znanem serverju NovaWorld. Dodali bodo tudi možnost oblikovanja unikatnih map, ki jih boste izdelali po vaših željah. V te mape bo možno vključiti do 50 igralcev, vendar samo preko lokalne mreže (LAN).  Prav ta možnost pa naj bi bila zelo uporabna v praksi, kajti igra bo verjetno zelo igrana na Lan partijih.

Za igranje boste potrebovali izvirno igro Black Hawk Down. To bo mogoče vplivalo na manjšo prodajanost igre, zagotovo pa jo boste kupili privrženci prvega dela. Igra bo izšla 23 marca, ko pride na prodajne police v Ameriki v Evropo pa nekaj dni kasneje in sicer 26. marca.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.