Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 21.MAJ 2024

Sodelovanje s podjetji

Vabilo k sodelovanju

Pred kratkim smo na spletno revijo IGRALEC.COM dodali novo tematsko področje - opise strojne opreme (hardver), ki je zanimiva za publiko, ki osebni računalnik uporablja predvsem za zabavo in igranje iger. Seveda za kakovosten razvoj te rubrike potrebujemo dostop do takšne opreme, tako da k sodelovanju vabimo vsa podjetja, ki bi nam bila pripravljena posojati igralne palice, gamepade, volane ter grafične kartice. V zameno bomo ob napisanem testu hardvera objavili tudi logotip in oglasno pasico podjetja (banner) s povezavo na spletno stran podjetja.

Iščemo tudi sponzorje za nagradne igre. V zameno za nagrado objavimo logotip ali oglasno pasico (banner) podjetja, ki prispeva nagrado in izpostavljeno promocijsko novico.

Za več informacij pišite na info@igralec.com.

Obstoječi partnerji

Uspešno sodelujemo z naslednjimi podjetji:

COLBY d.o.o.
Colby v Sloveniji zastopa vrsto založnikov iger za PC in igralne konzole, med drugim tudi Electronic Arts, Infogrames, Jowood, 3DO, Interplay in Microsoft. Podjetje Colby nam za opise posoja igre zastopanih založnikov.
Več podjetju Colby najdete na http://www.colby.si.

MANTIS d.o.o.
Mantis je že vrsto let uspešna specializirana trgovina za računalniške igre, ki jo odlikujejo cene (med najnižjimi v Sloveniji), velika izbira naslovov ter možnost nakupa ali prodaje rabljenih iger. Podjetje Mantis nam trenutno posoja različne PC igre.
Spletno trgovino podjetja Mantis najdete na http://www.mantisplus.com.

VideoTOP d.o.o.
VideoTOP v Sloveniji zastopa založnike PC in video iger kot so Activision, Codemasters, Eidos Interactive, Ubisoft, Take 2 in ostali. Podjetje izdaja tudi revijo PC FORMAT. VideoTOP nam trenutno posoja igre zastopanih založnikov.
Več podjetju VideoTOP najdete na http://www.videotop.si.

VŠEČ SEM SI lepota in zdravje
Je spletna stran za vse tiste, ki se imajo radi in se ljubijo, ... ali pa se to šele morajo naučiti!
Obiščite spletno stran VŠEČ SEM SI na http://www.vsecsem.si.


Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.