Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 16.JULIJ 2024

Pravni pouk

Vsi prispevki, grafična oblika ter programska koda spletnega medija IGRALEC.COM so avtorsko delo in intelektualna lastnina IGRALEC.COM in njihovih avtorjev. Reproduciranje, javno objavljanje, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje teh vsebin  in kateregakoli dela spletnih strani IGRALEC.COM pisnega dovoljenja založnika je prepovedano in bo sodno preganjano.

IGRALEC.COM se trudi, da so objavljene informacije točne, kakovostne in s skladu z etično-moralnimi normami. IGRALEC.COM zanesljivost objavljenih informacij ne odgovarja.

Prav tako IGRALEC.COM ne odgovarja za obliko in vsebino podatkov, pridobljenih prek hipertekstnih povezav, ki niso last IGRALEC.COM.

Uporabniki spletne revije  IGRALEC.COM uporabljajo vso objavljeno vsebino na lastno odgovornost.

Vkolikor želite uporabljati vsebine ali druge podatke s spletnih strani IGRALEC.COM, pošljite vloge z obrazložitvijo namena uporabe podatkov s tega naslova na elektronski naslov urednistvo@igralec.com. IGRALEC.COM si pridržuje pravico do zavrnitve vloge brez obrazložitve.


Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.