Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 21.MAJ 2024

Pridružite se nam

Opisovalec iger (ni prostih mest)

Opisovalec iger je zadolžen za opisovanje PC iger, ki so izšle. Kandidati, ki ustrezajo spodnjim pogojem, po dogovoru z urednikom, ki jim posreduje natančna navodila za opisovanje, napišejo dva testna opisa; vsaj en od njiju je objavljen na strani. Na podlagi teh dveh testnih opisov se oceni sposobnosti kandidata in presodi o možnostih pridružitve ekipi Igralec.com. Po končanem ocenjevanju se kandidata obvesti o rezultatih po elektronski pošti.

Kandidat za opisovalca iger mora:
- biti star vsaj 18 let in pripravljen svojemu delu nameniti določen del prostega časa
- biti sposoben samostojno pisati daljše tekste, pri tem pa upoštevati vsa slovnična in ostala pravila
- tekoče spremljati dogajanje na trgu računalniških iger 
- imeti zanesljivo povezavo v Internet (priporočljiv ADSL)
- biti sposoben oddati članek pred dogovorjenim rokom
- biti kreativen in se pripravljen izobraževati 
- posedovati osebni računalnik, na katerem je možno tekoče igrati aktualne PC igre
- imeti določeno zvrst iger, ki jih bo opisoval

Prejšnje izkušnje s pisanjem niso zahtevane, so pa zaželene.

Urednik igralnih nasvetov (pozicija zasedena)

Urednik igralnih nasvetov je zadolžen za dodajanje igralnih nasvetov na strani. Kandidat mora imeti vsaj osnovno znanje angleškega jezika, saj lahko le tako prevaja igralne nasvete. Kandidat mora vsak dan oddati igralne nasvete za objavo, če se z urednikom ne zmeni drugače.

Ob prijavi za katero od pozicij pošljite elektronsko pošto in napišite nekaj o sebi (starost, kraj, vzrok pridružitve...) in zvrsteh iger, ki jih radi igrate. Če ste zainteresirani, pošljite mail na info@igralec.com.

Prispevanje slik iz iger

Vsak bralec lahko prispeva slike iz igre, ki jih nato dodamo v opise iger. Slike morajo biti v .JPG formatu in velikosti 800x600 ali več (pri starejših igrah pa naj bodo na najvišji možni ločjivosti). Kvaliteta slike naj ostane nespremenjena. Torej, če ste mnenja, da je katera od iger predstavljena s premalo slikami ali pa bi radi le prispevali svoje slike, nam jih le pošljite na info@igralec.com. Po želji lahko pripišete pravo ime in priimek ali vzdevek.


Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.