Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 16.JULIJ 2024
/ NAPOVED /
The Sims 2: Bon Voyage

Že šesti dodatek za uspešno simulacijo življenja The Sims 2, The Sims 2: Bon Voyage imenovan, bo igralcem in njihovim virtualnim družinam omogočil, da odpotujejo na razburljive in eksotične počitnice...
Datum objave:
28.julij 2007

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .


Čas izida:
7. september 2007
Zvrst igre:
simulacija življenja
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Maxis
Ena izmed najbolje prodajanih iger vseh časov, The Sims 2, je bila tako kot njena predhodnica po svojem izidu deležna številnih dodatkov. Vsak izmed do zdaj izdanih dodatkov je v igro dodal nov element igranja - The Sims 2 University življenje na univerzi, The Sims 2 Nightlife nočno življenje, The Sims 2 Open For Business možnost vodenja lastnega podjetja, The Sims 2 Pets hišne ljubljenčke in aktualni The Sims 2 Seasons, ki je prinesel letne čase in z njimi povezane dejavnosti. Sedaj, v prihajajočem šestem dodatku The Sims 2: Bon Voyage, pa bomo igralci lahko s svojimi liki odpotovali na počitnice v eksotične kraje in spoznali nove ljudi, običaje in predmete.

Odpraviti se bo moč na tropski otok, kampirati v gore z družino ali pa raziskovati kulturo Daljnega Vzhoda. Vsaka lokacija bo imela svoj nabor likov, predmetov in turističnih ogledov. Tropski otok bo pričaral vzdušje v stilu Havajev, saj bodo prisotni tradicionalni plesalci in plesalke z ognjem, religiozni spomeniki in pisana oblačila z dodanimi okrasnimi venci. Simovčki bodo nastanjeni v luksuznem hotelu, kot turistična atrakcija pa bo vožnja s čolnom s steklenim dnom. Druga lokacija visoko v gorah bo družinam omogočala skupinsko kampiranje, potepanja po gozdovih in z malo »sreče« tudi bližnje srečanje z Big Footom. Tretja lokacija bo orientalsko letovišče, kjer bo moč meditirati v Zen vrtovih po obisku bazena, poleg značilne arhitekture in oblačil pa bo moč opazovati tudi ninje.

Vaši Simovčki se bodo v času počitnic lahko naučili lokalnih pozdravov in tradicionalnih plesov (katere bodo lahko kasneje poskušali naučiti svoje sosede in prijatelje), domov pa bodo poleg novih izkušenj in spretnosti prinesli tudi številne unikatne spominke, s katerimi bo moč opremiti domove. Na tropskem otoku se bo celo možno zaljubiti v hula plesalko in jo odpeljati domov ter opazovati začudenje sosedov.

Kot je že v navadi z dodatki za The Sims 2, ne bomo deležni sprememb na področju grafike, posebnih efektov in zvočne plati; prav tako bodo ostale enake strojne zahteve za igranje. Za namestitev tega dodatka si bo potrebno lastiti The Sims 2, The Sims 2 Special DVD Edition , The Sims 2 Holiday Edition ali The Sims 2 Deluxe.

The Sims 2: Bon Voyage bo torej igralcem in njihovim virtualnim družinam ter likom omogočil, da odpotujejo na razburljive in eksotične počitnice – vse skupaj pa bo po besedah založnika Electronic Arts možno po 14. septembru, ko dodatek izide v Evropi.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro The Sims 2: Bon Voyage?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.