Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 16.APRIL 2024

Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Se morda dolgočasite med čakanjem na kakšno novo FPS igro, ki vas bo zopet obdržala na stolih? Potem se kar dolgočasite še naprej, kajti tale dodatek to gotovo ni...
Datum objave:
11.marec 2004

Avtor:
Matija Likar

Igro je posodil:
Igro je posodil Mantis d.o.o.
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 2  


Grafika: 7
Zvok: 7
Igralnost: 7
Vrednost: 6
Subjektivno: 6
Skupaj: 66%
Pred manj kot letom dni je Novalogic predstavil igro Delta Force Black Hawk Down in že ob imenu Delta Force smo dobili pomisleke glede igranja. A izkazalo se je drugače, igra nas je pritegnila z dobro igralnostjo, zadovoljivo grafiko, odlično pa se je odrezala tudi v večigralskem načinu. Kljub vsemu temu je imela nekaj nedopustnih napak, kot naprimer slaba umetna inteligenca in precejšnja plitkost zgodbe. Po vsem tem smo z optimizmom pričakovali dodatek imenovan Team Sabre, a kako smo se zmotili.


Klikni na sliko za večjo različico
Če bi bil Team Sabre film, bi v njem zagotovo igral Chuck Norris, režiral pa bi ga lahko John Woo, ki je mojster pretiravanja polnih akcijskih filmov. Ja to pač Team Sabre je... V prihodnost postavljena akcija polna pretiravanj, spektakularnih eksplozij in šviganja metkov ter raket. Pozabite na organizirano vojaško-strateško bojevanje. Dodatek nima nič skupnega z originalom, zato ljubitelji DFBHD ne boste našli potešitve v tej igri.


Klikni na sliko za večjo različico
Tokrat se boste lahko borili na dveh frontah. Prvi nasprotnik bodo organizirani kriminalci kolumbijske narodnosti, ki pa niso ravno organizirani, vsaj kar se bojevanja tiče. Drugi nasprotnik so Irančani skupaj z norim generalom, ki ga bo potrebno likvidirati. Posledično so na voljo tudi nove mape na katerih bomo igrali. Čeprav se zdijo velike, lahko kaj kmalu ugotovimo, da nam to ne pomaga dosti, saj nam igra ne pusti prostega gibanja po terenu. Če se namreč preveč oddaljimo od začrtane poti je naloge konec in potrebno je začeti znova. Čemu je to potrebno nam ni znano, saj bi včasih še kako prišlo prav, če bi se lahko odplazili do sosednjega hriba in si z daljnogledom ogledali okolico. Končna obdelava map za današnje standarde ni omembe vredna, saj kolumbijska džungla naprimer s svojimi redkimi bilkami posejanimi po tleh ni niti približno podobna pravi džungli. Prav tako ne najdemo kakšnih posebnih podrobnosti ko si ogledujemo ostalo okolico, pa najsi bodo to hiše, vozila ali narava.


Klikni na sliko za večjo različico
Na voljo imamo nekaj novih orožij, kot naprimer G36E, PSG1 in polavtomatska sniperska puška. Čeprav so orožja zanimiva in jih je na voljo kar nekaj različnih, so si vsa med seboj prav smešno podobna. Ne mislim po izgledu temveč po uporabnosti. Skoraj vsa imajo možnost avtomatskega ali polavtomatskega streljanja oz. imajo eksplozivno strelivo. Tako boste hitro ugotovili, da ni razlike v dometu med različnimi puškami, kot tudi ne med bazuko in tistimi puškami, ki imajo kot sekundarno orožje na voljo granate. Sprašujem se kam je ušel realizem. No ja, vsaj pri zvoku orožja se le ta pozna. Deležni bomo tudi nekaj novih vozil, ki pa jih na veliko žalost tako ali tako ne moremo upravljati.


Klikni na sliko za večjo različico
Že smo pri umetni inteligenci. Ah... Pri predhodnici se je slabo izdelana umetna inteligenca delno prikrila zaradi map, saj smo se večinoma bojevali na ulicah, torej med hišami. Tukaj pa pridejo na plano prav vse slabosti UI, saj je igra postavljena na območje, kjer so pregrade prej izjema kot pravilo. Sovražniki so enostavno rečeno zabiti. Včasih se ne zavedajo vaše prisotnosti, saj stojijo tik pred vami a ne streljajo, spet drugič se jim prikradete za hrbet in vas nemudoma zaznajo. Niso ravno vešči skrivanja ali organiziranih napadov, saj imajo praktično vnaprej določena mesta s katerih se ne premaknejo kljub nevarnosti.Naslednja stran >>>Čas izida:
13. februar 2004
Zvrst igre:
komandovščina
Založnik:
Novalogic
Razvijalec:
Entertainment SoftwareVse slike iz igre (113)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre
>
27.januar 2004:
Trainer igre Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre
>
22.januar 2004:
Popravek igre Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre
>
22.januar 2004:
Trainer igre Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre
>
18.oktober 2003:
Napoved igre Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre
>
Povezava na uradno stran igre Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.