Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.APRIL 2020
/ NAPOVED /
Car Tycoon

JoWoodove poslovne strategije serije Tycoon bodo po uspehu Traffic Gianta doživele velik razcvet. Prva od teh iger bo Car Tycoon, poslovna simulacija, ki bo pokrivala področje avtomobilske industrije.
Datum objave:
9.december 2001

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .


Čas izida:
januar 2002
Zvrst igre:
poslovna strategija
Založnik:
Fishtank interactive
Razvijalec:
Vectorcom Development
Car Tycoon bo poslovna simulacija, postavljena v drugo polovico 20. stoletja v ZDA. Igra se bo začela v letu 1960, končala pa leta 2006, ko boste izdelali najbolj futuristični avtomobil na trgu. Kot podjetnik v avtomobilski industriji boste imeli samo en cilj - prevlado na trľiąču avtomobilov, do katere si bo mogoče pomagati z raznimi umazanimi prijemi (sabotaľami,...). Igranje bo možno proti trem nasprotnikom, v igri pa bo okoli štirideset scenarijev, ki bodo zadovoljili še največje ljubitelje poslovnih simulacij. V igri bo več kot 300 avtomobilov in zgradb, možno bo izdelati 96 različnih avtomobilov (športnih, karavanov, terencev...), kateri se bodo prodajali in vozili po mestih. Igra bo na pogled zelo podobna Traffic Giantu, prodajati in oglaševati pa bo možno v več mestih naenkrat. Car Tycoon bo zagotovo všeč ljubiteljem poslovnih simulacij in avtomobilske industrije. 

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Car Tycoon?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2019 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.