Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 23.APRIL 2024

Medal of Honor: Allied Assault

Igra Medal Of Honor Allied Assault je bila dolgo časa med najbolj pričakovanimi in sedaj je končno tu. Igra je postavljena v 2. svetovno vojno. Kot Ameriški tajni agent opravljamo različne naloge na nemškem, francoskem in afriškem ozemlju od infiltracije v sovražno bazo do streljanja na Omaha Beach (Normandija!!). Ali je vredna vašega Cankarja vam bo razjasnil opis.
Datum objave:
5.februar 2002

Avtor:
Dejan Murko
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  


Klikni na sliko za večjo različico
Igra je tudi izjemno težavna, že na stopnji medium. Težavnostna stopnja in število sovražnikov pa se proti koncu še povečuje. Kmalu se boste morali izvlačiti iz skoraj nemogočih situacij. V nekaterih igrah poskušamo imeti življenja vedno na 100%, medtem ko bomo tu veseli, če bomo misijo preživeli (če sploh) z 40% življenj. Računalnik tudi občasno goljufa (neskončno sovražnikov, dokler se nekam ne prebijete / ne končate cilja) kar je včasih kar precej očitno in izjemno moteče. Čar igre pa najbolj uničuje neprestano umiranje (posebno na zadnjih stopnjah), ki je posledica zgoraj naštetih napak.

Grafika in zvok sta poglavja zase. Grafika je enostavno fantastična in z obilo možnostmi za višanje kvalitete, ki bi verjetno pripravili tudi Geforca 3 k zatikanju. Posebej lepo so narejena drevesa in modeli ljudi ter mesta. Seveda to zahteva tudi dobro konfiguracijo. Kakšen procesor 1 Ghz z Geforcem 3, bi bil ravno pravšnji. A nič bati, tudi za tiste z slabšimi računali obstaja rešitev – nastavitve kvalitete grafike katere lahko zabijejo tudi 2 metra pod zemljo. Žal ima igra tudi par hroščov, eni prav gromozanski (poglejte si mitraljez in njegovega strelca na Omaha Beach, sta 1 meter narazen). Take hrošče bi avtorji res morali pokrpati.


Klikni na sliko za večjo različico
Zvok je enako fantastičen, še posebej z kakšnim 3D ozvočenjem. Enim (meni) zadostuje igranje na klasičnih zvočnikih z višjo glasnostjo. Poskusite Omaha Beach z glasnostjo do konca in potem se boste mogoče malce približali občutkom v pravem spopadu.


Klikni na sliko za večjo različico
Hmmm, kako zaključiti? Igra je izjemno spektakularna, ko prvič igramo. A ima podoben problem kot Max Payne (ki je enako spektakularen prvič), je kratka, nekje prekleto zahtevna a povsem linearna kar mnoge odvrne od ponovnega igranja. Ker ima igra nadmočno večigralstvo bi jo predlagal predvsem tistim, ki jo bodo veliko igrali čez internet oz. LAN (Omaha Beach seka). Tistim, ki imajo radi enoigralsko akcijo in bi radi streljali nacije pa naj se ozrejo po Return To Castle Wolfenstein, resni zagrizenci komandovščin in podobnega pa po Ghost Reconu ali malce starejši a še vedno odlični Operation Flashpoint.

In kaj si vi mislite o igri Medal of Honor: Allied Assault?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
januar 2002
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
2015



Vse slike iz igre (5)


>
6.oktober 2003:
Trainer igre Medal of Honor: Allied Assault
>
15.julij 2003:
Cheat igre Medal of Honor: Allied Assault
>
Demo igre Medal of Honor: Allied Assault
>
Povezava na uradno stran igre Medal of Honor: Allied Assault


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.