Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 20.APRIL 2024

Rally Trophy

Rally Trophy je postavljen v šestdeseta leta prejšnjega stoletja, zato igra marsikomu ne bo všeč že na pogled. Dokaj neznana skupina in »old timerji« naredijo igro dokaj neprivlačno. A tisti, ki tako misli se preveč moti. Zakaj? Ravno obdobje v katerega je igra postavljena daje igri tisti čar, ki igralca zadrži pred zaslonom več ur, dni, tednov, mesecev…Beri in izvedel boš!
Datum objave:
29.december 2001

Avtor:
Jože Rožman
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Takoj ko se konča nalaganje proge (ki je izvedeno nadvse zanimivo) pritisnete na enter in že drvite po stezi, ki so vse od prve do zadnje narejene zelo lepo in z veliko mero domišljije. Podili se boste po gozdnati Rusiji, prašni Keniji, hitri Finski, sneženi Švedski in gorski Švici. Vsaka proga ima nekaj sebi značilnih lastnosti, kot so denimo vožnja ponoči, vožnja med tuneli v Švici, vožnja prek potočkov v Keniji, večerna dirka na Finskem, itd…Lepa poteza avtorjev so tudi razne živali, ki stečejo prek steze, a česa hujšega razen sovoznikovega kričanja ne boste deležni. Pa smo že pri sovozniku. Le-ta nam posreduje informacije kot so kako oster zavoj nas čaka, nas opozarja na različne nevarnosti (živali, skale ob cesti, skoki).


Klikni na sliko za večjo različico
Ima pa še eno lepo lastnost, komentira vsak naš dosežek ob cilju in celo komentira našo vožnjo, še posebej ko se zaletimo v bližnje drevo ali skalo. Resda se ponavlja, a ne tako pogosto da bi nas motil. Vsa ta bližnja srečanja z drevesi, ograjami ali skalami poškodujejo naš avto, kar ga čez čas naredi nevoznega. Poškodujete lahko praktično vse. Šasijo avtomobila, zavore, vzmetenje, volanski mehanizem, motor in pogonski mehanizem. Če vozite prvenstvo ali posamezen Rally, vas poškodbe lahko zelo upočasnijo zato velja paziti na hitrost. Če pa vseeno poškodujete svoj avtomobil, ga lahko na vsake dve dirki popravite in nastavite. Nastavite pa lahko gume (dežne, cestne, za pesek, blato, sneg), zavorna razmerja, vzmetenje, hitrost zavijanja in prestavna razmerja. Osnovne nastavitve pač. Paziti pa morate le na čas, kajti popravila in nastavitve vam vzamejo nekaj časa vi pa ste omejeni na eno uro.
Če vam zmanjka časa pa pač nadaljujete z rahlo poškodovanim avtomobilom.
Avtomobil si seveda lahko nastavite že pred dirkanjem, ne le med posameznimi dirkami.


Klikni na sliko za večjo različico
Če ste naveličani solo igranja, se lahko pomerite z ostalimi v igranju prek interneta ali lokalne mreže. Predvsem zanimivo je igranje prek interneta, saj igranje potega preko servisa GameSpy, ki ga seveda lahko uporablja vsak, motijo le nadležne reklame. Rokovanje s programom je povsem lahko. Edino registrirate se morate, vnesti nekaj podatkov in že ste pripravljeni na spopad z ostalimi Rallyja željnimi igralci.

Rally Trophy je kljub svojim napakam zelo zanimiva igra, ki je postavljena v rally obdobje, ki ga marsikdo ne pozna. A priložnost ga imate spoznati, zato vam priporočam da to storite čimprej!

In kaj si vi mislite o igri Rally Trophy?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
november 2001
Zvrst igre:
simulacija vožnje
Založnik:
JoWood Productions
Razvijalec:
Bugbear Entertainment



Vse slike iz igre (9)


>
Demo igre Rally Trophy
>
30.april 2003:
Cheat igre Rally Trophy
>
26.april 2003:
Popravek igre Rally Trophy
>
2.december 2001:
Napoved igre Rally Trophy
>
Povezava na uradno stran igre Rally Trophy


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.