Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 25.APRIL 2024

Diablo II: Lord of Destruction

Pa smo dočakali dodatek za Diablo 2, ki bo igralcem še bolj skrajšal spanec . Gre seveda za Diablo 2: Lord of Destruction...
Datum objave:
12.avgust 2001

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Novi so tudi talismani (charmi), kateri imajo določene lastnosti in jih morate hraniti v inventarju, če hočete, da bodo delovali. Ščasoma se je potrebno odločiti, kateri so trenutno najbolj koristni, ker lahko zavzamejo precej prostora. Ko smo ravno pri prostoru, v skrinjo lahko spravite enkrat več stvari, količina denarja pa raste skupaj z vašo stopnjo. Pri igranju preko Battle.neta ali lokalne mreže dobijo igralci, ki so v isti skupini, polovico denarja od prodaje predmetov (če igralec kaj proda, dobijo člani delež od prodaje). Pomočnikom lahko sedaj dajete orožje, čelade in oklep, deležni pa so tudi level-upov.

Klikni na sliko za večjo različico
Če vaš najljubši pomočnik umre, ga lahko tudi oživite, a to zna stati precej, če je že visok level. Dodani so tudi etheral predmeti, katerih se ne da popravljati. Pri igranju na srečo (ali gamblanju) se ne da več dobiti set ali unikatnih predmetov, da se predmeti premešajo, pa je odslej potrebno še enkrat pristopiti k osebi, pri kateri se igra na srečo.

Grafika ni doživela večjih sprememb, sedaj podpira resolucijo 800x600, ki bo najbrž razveselila vse igralce, ki imajo zmogljivejše računalnike. Zvok je nespremenjen. Mimogrede, za inštalacijo boste potrebovali vsaj 1400 Mb prostora na trdem disku.


Klikni na sliko za večjo različico
Diablo 2: Lord of Destruction je zelo dober in je skoraj obvezen nakup za vse, ki ste preigrali Diablo 2. Dober dodatek za dobro igro je najbrž vreden svojega denarja, zato vas cena osmih tisočakov naj ne bi motila (lahko pa bi ceno znižali na šest tisočakov). Še posebno, če ste toliko ali malo več dali za original Diabla 2.

In kaj si vi mislite o igri Diablo II: Lord of Destruction?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
1. julij 2001
Zvrst igre:
FRP
Založnik:
Blizzard
Razvijalec:
Blizzard



Vse slike iz igre (78)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Diablo II: Lord of Destruction
>
13.april 2003:
Popravek igre Diablo II: Lord of Destruction
>
27.januar 2003:
Cheat igre Diablo II: Lord of Destruction
>
Povezava na uradno stran igre Diablo II: Lord of Destruction


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.