Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 16.JULIJ 2024

Diablo II: Lord of Destruction

Pa smo dočakali dodatek za Diablo 2, ki bo igralcem še bolj skrajšal spanec . Gre seveda za Diablo 2: Lord of Destruction...
Datum objave:
12.avgust 2001

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 2  


Grafika: 9
Zvok: 9
Igralnost: 8
Vrednost: 8
Subjektivno: 8
Skupaj: 84%
Ljubitelji igre Diablo 2 smo po malo manj kot letu čakanja le dočakali dodatek, ki se imenuje Diablo 2: Lord of Destruction. V njem sta dva nova lika in eno novo dejanje (act), v katerem je potrebno najti in ubiti zadnjega Diablovega brata, Baala. Kar veliko je tudi novosti, ki pripomorejo k igralnosti igre, saj jo naredijo še bolj zanimivo (pričakujemo lahko še več diabloholikov).

Kot sem že omenil, sta glavni novosti nova lika Assasin in Druid. Kaj je Assasin ve najbrž vsak, ki ima nekaj znanja angleškega jezika (če pa kdo ne ve, je to plačani morilec). Druid pa je najbrž bolj nepoznan, saj gre za keltskega svečenika, ki pri svojem »delu« uporablja sile narave (te se kažejo predvsem pri spretnostih).

Klikni na sliko za večjo različico
Tako lahko druid prikliče grizlije, volkove in naravne katastrofe (tornado,...) Assasin ovlada borilne veščine in vse opravlja sama (gre za žensko), druid pa je mešanica med nekromantom in čarovnico. Če se odločite za igranje katerega od novih likov, boste morali začeti igro od začetka, če pa prejšnji lik pretvorite, lahko po tem, ko končate Act 4 (ni potrebno še enkrat ubiti Diabla, samo pogovoriti se je treba z angelom), začnete igrati povsem novi Act 5. Gre za okolico barbarske trdnjave, bojišča, ledeno podzemlje in svetišča, najamete lahko pomočnika barbara, ki je še najbrž najbolj uporaben pomočnik. Končati je potrebno šest nalog, omeniti moram predzadnjo, ki vam kot nagrado doda dva milijona točk izkušenj (experience points) in zadnjo, v kateri ubijete zadnjega Diablovega brata, Baala. Pri ubijanju Baala je potrebno omeniti to, da je sam Baal zelo lahek za ubiti (ima klona, ki igralca zmede, saj se stalno oživlja), njegovi podložniki pa znajo biti nevarni in prinesejo precej izkušenj.


Klikni na sliko za večjo različico
Igralnost je doživela precej sprememb, nekaj smo jih bili deležni že v Diablo 2 s popravkom 1.08. Pri trgovcih lahko kupite samo čarobne stvari, ki so sedaj lahko socketed. Število socketov se giblje od 1-6, odvisno od težavnostne stopnje. Dodani so tudi predmeti, katere lahko uporablja samo določen lik. Čelado z rogovi lahko uporablja barbar, orlovo čelado druid... Pobirate lahko tudi dragulje, ki imajo določeno lastnost, ki je dodana ne glede na to, v kaj dragulj vstavite. Med igro lahko poberete posebne kamne, imenovane rune. Rune imajo napisane zloge (ral, tal, elf, nef,...) in jih je skupaj trideset. Če rune vstavite v predmet, mu dodajo določene lastnosti, če pa jih na Battle.netu združite v določeno besedo, bo predmet dobil posebne lastnosti.Naslednja stran >>>Čas izida:
1. julij 2001
Zvrst igre:
FRP
Založnik:
Blizzard
Razvijalec:
BlizzardVse slike iz igre (78)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Diablo II: Lord of Destruction
>
13.april 2003:
Popravek igre Diablo II: Lord of Destruction
>
27.januar 2003:
Cheat igre Diablo II: Lord of Destruction
>
Povezava na uradno stran igre Diablo II: Lord of Destruction


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.