Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 17.APRIL 2024

Vietcong Fist Alpha

Komaj čakam plazenje po neprehodnem zelenju, z nogami v blatu in nadležnimi insekti v zraku. Tišino in nenadne vzklike: Charlie over there! Strele in piskanje v ušesih. Se splača zopet mazati škornje?
Datum objave:
5.marec 2004

Avtor:
Matija Likar

Igro je posodil:
Igro je posodil Mantis d.o.o.
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  


Klikni na sliko za večjo različico
Kljub vsemu zgoraj, je igralnost ostala odlična. Še vedno lahko občudujemo gibanje vojakov, ki lahko stojijo, klečijo ali pa se plazijo. Elegantno preskakujemo hlode, ki ležijo po tleh ali pa se za kakšnega skrijemo in iz kritja merimo s puško. In ko smo že pri tem ne moremo mimo dejstva, da verjetno v nobeni drugi streljačini ne držimo orožja tako realistično, kot tu. Lahko namreč streljamo s puško ob boku ali pa jo postavimo k rami, za natančno merjenje. Prav tako med plazenjem ne moremo streljati, razen če se ustavimo in namerimo. Super!


Klikni na sliko za večjo različico
Večigralski način ponuja širok izbor možnosti. Možnosti so zavezniško bojevanje proti računalniku, pure deathmatch, team deatchmatch, turne table načina, kjer se strani menjata v napadu in obrambi in seveda najpopularnejšega načina capture the flag. Fist alpha je kompatibilna z Vietcong serverji, zato ne bomo omejeni na igranje le s tistimi, ki imajo dodatek naložen. Še ena pametna poteza čeških proizvajalcev. Večigralci bodo lahko uživali še v novih mapah, ki so izdelane zelo lepo in uporabno.


Klikni na sliko za večjo različico
Grafični pogon je ostal nespremenjen pa vendarle se zdi, da igra ne teče več tako hitro kot predhodnica, na maksimalnih nastavitvah. Na prvi pogled igra izgleda enaka, a ko se začnemo spuščati v podrobnosti opazimo, da je marsikatera stvar popravljena. Tako recimo nos našemu poveljniku ne bo več stal čudno postrani in tudi premikanje ustnic se zdi realnejše. Pri zvoku ne gre zgubljati besed, saj je ostal nespremenjen a še vedno zadovoljiv.

Fist Alpha je torej več ali manj klasičen dodatek, ki smo jih v preteklih letih že tako vajeni. Pa vendarle nekaj veselja za tiste vojne veterane, ki se starega dobrega Vietconga še vedno niste naveličali oz. nekaj dodatnih misij za vse ljubitelje prvoosebnih streljačin z vojno tematiko. Za tiste pa, ki igre še nikdar niste preigrali, je morda sedaj pravi čas, kajti imate posebno priložnost dobiti original in dodatek skupaj v paketu imenovanem Vietcong: Purple haze. Seveda za ugodno ceno. Torej, k orožju.

In kaj si vi mislite o igri Vietcong Fist Alpha?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
31. januar 2004
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Take 2 Games
Razvijalec:
Pterodon



Vse slike iz igre (167)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Vietcong Fist Alpha
>
3.februar 2004:
Trainer igre Vietcong Fist Alpha
>
Demo igre Vietcong Fist Alpha
>
31.januar 2004:
Popravek igre Vietcong Fist Alpha
>
29.januar 2004:
Trainer igre Vietcong Fist Alpha
>
27.december 2003:
Napoved igre Vietcong Fist Alpha


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.