Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 16.APRIL 2024

Vietcong Fist Alpha

Komaj čakam plazenje po neprehodnem zelenju, z nogami v blatu in nadležnimi insekti v zraku. Tišino in nenadne vzklike: Charlie over there! Strele in piskanje v ušesih. Se splača zopet mazati škornje?
Datum objave:
5.marec 2004

Avtor:
Matija Likar

Igro je posodil:
Igro je posodil Mantis d.o.o.
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 2  


Grafika: 8
Zvok: 8
Igralnost: 8
Vrednost: 7
Subjektivno: 8
Skupaj: 77%
Aprila lansko leto smo se ljubitelji vojaških streljačin lahko prvič srečali z igro Vietcong, ki je s svojim lepim izgledom, napeto zgodbo in zelo dobro igralnostjo zasvojila kar nekaj ljubiteljev tovrstnega žanra. Tokrat imamo pred seboj prvi dodatek imenovan Vietcong: Fist Alpha, ki na prvi pogled sicer ne prinaša veliko novosti, a jih je ravno toliko, da bodo nekatere zopet zasrbeli prsti in se bodo z veseljem podali nazaj v džunglo. Pa poglejmo kaj se skriva v njem in kako dober je.


Klikni na sliko za večjo različico
Tokratna zgodba se odvija pred dogodki, katerih smo bili deležni v prvotni igri. Znajdemo se v vlogi narednika Warrena Douglasa, ki bo s svojim pristnim južnjaškim naglasom poveljeval praktično isti skupinici elitnih vojakov, ki jih vsi že dobro poznamo. Ker smo bojevanja v neprehodnem zelenju  že dobro vajeni, nam igra takoj zada prvo nalogo in že smo na poti k reševanju izgubljenega pilota. Tudi tokrat bomo uživali v velikem izboru orožja, ki je tokrat še dopolnjen. Omeniti velja predvsem novo puško M14, ki ji lahko nataknemo tudi optiko, pa pristnega Scorpiona in izredno priljubljeno Stenko, ki nam bo prišla prav v misijah, kjer Čarliji ne smejo zaznati naše prisotnosti.

Enoigralskih misij je v primerjavi z originalom bore malo. Vsega skupaj za kakšen dan garanja, na višjih stopnjah pa morda kak dan več. Tokrat bomo priča gradnji baze Nui Pek, sklepanju zavezništva z domorodci, na koncu pa nam igra pripravi čisto pravo "stealth" misijo, ki pa žal ni preveč posrečena. Rovi so nam tokrat prihranjeni. Parkrat se bomo le spustili pod zemljo a za kratek čas in tekanja v krogu tokrat ne bo.


Klikni na sliko za večjo različico
Način igranja je ostal isti. Torej poveljevanje članom skupine s preljubim vodičem na čelu, ki bi ga včasih z veseljem brcnili v zadnjico, naj se malo podviza. Še vedno je tu občasen problem, ko se soborci prerivajo namesto da bi šli mimo. A to ni nič v primerjavi z neposlušnostjo, ki jo izkazujejo in zna biti kritična sploh v misijah, kjer je potrebno napredovati tiho in neopazno. Včasih se vam bo zgodilo, da boste dali ukaz "stoj", oni pa bodo jurišali na sovražnika in posledica bo seveda "quick load" in ponoven poskus. Na drugi strani so Čarliji še vedno precej premeteni in se izkažejo za zelo spodobne nasprotnike, razen v zadnji misiji, kjer včasih ne zaznajo smrti prijatelja, ki sedi zraven njih. Bolj spretni so v opazovanju, saj nas kljub plazenju med listi kaj hitro opazijo in sprožijo alarm.Naslednja stran >>>Čas izida:
31. januar 2004
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Take 2 Games
Razvijalec:
PterodonVse slike iz igre (167)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Vietcong Fist Alpha
>
3.februar 2004:
Trainer igre Vietcong Fist Alpha
>
Demo igre Vietcong Fist Alpha
>
31.januar 2004:
Popravek igre Vietcong Fist Alpha
>
29.januar 2004:
Trainer igre Vietcong Fist Alpha
>
27.december 2003:
Napoved igre Vietcong Fist Alpha


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.