Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 2.MAJ 2024

FIFA 2002 World Cup

Vzporedno z svetovnim prvenstvom v nogometu 2002 ki se je odvijalo v Japonski in Koreji so EA SPORTS izdali se eno »simulacijo« nogometa. Vsi vemo da FIFE pač niso več to kar so včasih bile in da se bolj nagibajo k arkadnosti in žal je tako tudi z Fifa World Cup 2002.
Datum objave:
13.julij 2002

Avtor:
Primož Kancler
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

igranja kot že naslov pove ni dosti. Igramo lahko prijateljsko tekmo in svetnovno prvenstvo. Glede na to, da se igra prodaja po polni ceni je to sramota za EA Sports! Igra vsebuje multiplayer, ki je po mojem mnenju najsvetlejša točka igre, saj zna igranje prek interneta zasvojiti marsikoga. Prav tako si lahko izbiramo formacije in strategije, pohvalno je, da je na izbiro veliko strategij in formacij. Če želimo, lahko spreminjamo tudi lasnosti igralcev, vendar je to slaba tolažba glede na napake, ki jih igra ima. Kot je že v navadi, igra vsebuje prava imena igralcev in moštev. Teh je 32, torej so na voljo le udeleženci prvensta (tudi Slovenija).


Klikni na sliko za večjo različico
Moti tudi možnost vklopa »star ability«, saj postanejo igralci predobri npr: strel takega igralca s 45 metrov in gol je skoraj neizbežen. Torej to opcijo hitro izklopit.

Sodniki svoje delo opravljajo dobro in radi pokažejo rdeč karton - kriterij sojenja se da nastavit. Po želji si lahko spremenimo tudi tipke, kar pride verjetno prav le novim igralce fife.

Še nekaj besed o zvoku: zvok med igro je dober, vendar ta občutek pokvarita komentarja, ki se hitro začneta ponavljati.

V celoti gledano je WC2002 razočaral, saj ni pretiranih novosti (razen podajanja). Še vedno se pojavljajo iste napake in preveč očitno je, da vsako FIFO le malo dodelajo, ji izboljšajo grafiko in igra je na policah. Torej lahko rečem, da je igra razen grafično gledano -  NATEG!

In kaj si vi mislite o igri FIFA 2002 World Cup?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
april 2002
Zvrst igre:
nogometna
Založnik:
EA Sports
Razvijalec:
EA Sports



Vse slike iz igre (5)


>
Povezava na uradno stran igre FIFA 2002 World Cup


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.