Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

C&C: Generals: Zero Hour

Po neizpolnjenih obljubah, ki so nam jih dajali avtorji Generalsov, sedaj prihaja med nas dodatek, Zero Hour imenovan. Vsebuje veliko novega in zanimivega, tako da občutno popravi vtis nedokončane predhodnice...
Datum objave:
11.oktober 2003

Avtor:
Aljoša Sodja

Igro je posodil:
Igro je posodil Colby d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  


Klikni na sliko za večjo različico
Potem pa je tu še nekako osrednja novost, ki pa bi roko na srce po vseh obljubah avtorjev morala biti že v Generalsih. To so generali. Jap, tista revolucionarna novost, ki so nam jo tako zvesto obljubljali pred prihodom, pa je potem ni bilo. Tako imamo na voljo 9  generalov. Pri USA: Laser General, Air Force General, in pa Weapons of mass destruction General. Pri GLA: Toxic weapons General, Camouflage and ambush General in pa Explosives and Bomb General. Pri Kitajčkih pa: Tank General, Nuclear General in Infantry general. Kar lep skupek generalov. Uporabljamo jih lahko v skirmishu (mimogrede: na koncu vsake skirmish partije nam računalce ven butne "strokovno" analizo bitke), v igranju preko Interneta in v posebnem načinu imenovanem Challenge. Tam si izberemo generala in se spopadamo z ostalimi.


Klikni na sliko za večjo različico
Vsak general ima seveda svoje posebnosti, Air force general na primer King Raptorje, medtem ko se Kitajski Tank general bohoti z Emperor Overlordom (EAju moramo priznati da imajo žilico pri izbiranju hudih imen). Nekatere stopnje imajo "celo" vnaprej narejene filmčke pred začetkom misije (ne da je to kakšen huronski plus, samo avtorji delajo korake naprej). Prav gotovo pa v plus lahko štejemo izjave ki nam jih dajejo nasprotniki med in po boju. Sicer so včasih zbegane (tip ima vse  podrto ko mi zagrozi da me bo povozil:), a vseeno so smešne. Ta način bo vsekakor podaljšal igralni čas, ki je sicer za dodatek kar primeren. Potem so tu tudi nove stvari, ki jih dobivamo ko ubijemo dovolj sovražnikov - naj jih omenim le nekaj. Na primer Bombni napad pri Kitajcih in ZDA (tokrat iz letal, uničenje zagotovljeno), potem je tu povečanje moči svojim enotam za določen čas (Kitajska), letalo ki strelja na vse kar vidi (USA) in pa skrivni rov, ki se lahko pojavi kjerkoli na mapi (GLA, kdo pa drug).


Klikni na sliko za večjo različico
Tu imamo 15 misij (glede na to, koliko je narodov, dobi oseba ki ugotovi koliko misij pride na vsak narod, nagrado) in so dokaj solidne. Kot sem že omenil začnemo z USA, ki ni nič pretresljivega. A vse se kaj hitro spremeni ko pridemo  do GLA kampanje, ki je za moje pojme to, kar bi morala biti oba dela - razgibana, zanimiva, dolga in malce težja od ostalih. Zavzemali bomo trajekt, branili konvoj pred (sicer zabitim) sovražnikom, se potikali iz otoka na otok da bi razčefurili letalonosilko in na koncu skupaj z zaveznikom uničili nasprotnika.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
26. september 2003
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Electronic Arts



Vse slike iz igre (207)


>
27.januar 2004:
Trainer igre C&C: Generals: Zero Hour
>
16.december 2003:
Popravek igre C&C: Generals: Zero Hour
>
23.september 2003:
Trainer igre C&C: Generals: Zero Hour
>
31.avgust 2003:
Napoved igre C&C: Generals: Zero Hour
>
Povezava na uradno stran igre C&C: Generals: Zero Hour


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.