Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.APRIL 2020
/ NAPOVED /
C&C: Generals: Zero Hour

So vas Command & Conquer Generals navdušili, vendar ste se jih naveličali? Potem se ponovno prebudite, kajti Zero Hour razširitev je na obzorju. Preberite si napoved za prihajajočo igro…
Datum objave:
31.avgust 2003

Avtor:
Sašo Vozel
Bookmark and Share .


Čas izida:
26. september 2003
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Electronic Arts
Command & Conquer Generals je vojaška realnočasovna strategija, ki je plod več nadaljevanj, med njimi tudi priljubljenega Red Alerta. Mnoge je igra pritegnila zaradi vrste strateških možnosti, še več pa zaradi dogajalnega časa, ki je tako rekoč današnji, in zaradi resničnega stanja v svetu - igramo s Kitajci, Američani in teroristično organizacijo GLA. Zdaj pa napovedujemo prvo razširitev za C&C Generals, s podnaslovom Zero Hour.

C&C Generals vseeno ni igra, ki bi spadala med resnično najboljše realnočasovne strategije. Vendar je EAjevcem uspelo sestaviti igro, ki je prijetna za oko in tudi dušo, saj vsebuje veliko zanimivih taktičnih zank. EA pa ne odneha. V svoji težko pričakovani razširitvi bo moč zaslediti veliko več, kot samo dodane mape, enote in misije. Pravijo, da so to že vse postorili, in da zdaj delajo na novi strategiji, ki jo bodo igralci morali uporabljati. Za stare znance igre Generals obljubljajo novo doživetje, saj bo Zero Hour nekaj povsem novega.

Tu spoznamo Generals Challenge. To je način, v katerem se 9 unikatnih generalov spopade med seboj. Vsi generali imajo v osnovi na voljo enako vojsko, le posebnosti in unikatne enote jih bodo razlikovale med sabo. Npr. general bo imel nadvlado v zraku (to pomeni, da bo imel na voljo posebne enote), vendar ne bo mogel razvijati tankov ipd. To bo močno popestrilo igralnost. Vsi generali bodo unikatne osebnosti z lastno preteklostjo in različnimi lastnostmi.

Glede na to, da so bili Generali deležni kar nekaj graj na račun kampanje, se pri EA trudijo ustvariti 15 razgibanih misij, z različnimi taktikami in zanimivo zgodbo. Znano je, da bo večina misij potekala na območju Evrope, kjer si GLA trudi "izgnati" Američane, le-ti pa so na stalni preži za orožjem za množično uničenje. Na področju enot in stavb bo veliko dodatkov. Kitajci bodo dobili super-helikopter imenovan Overlord, ki spušča napalm (bombe). Banshee bo delal štrene prihajajočim izstrelkom, Internet Center pa bo s pomočjo hekerjev razkrival območje sovražnikov. Američani bodo dobili nov tank, ki bo radioaktivno seval in s tem poškodoval zgradbe ter enote. Najbolj zanimivo bo pri GLA, ki se bodo opremili s Combat Cycle - bojnimi motorji, ki so zmožni prikazati različne trike. Seveda to niso vse novosti, našteli smo jih le nekaj.

Prvič bomo doživeli, da bo Command & Conquer igra vključevala igranje z desnim klikom. Tako se igra za svetlobna leta približa ostalim realnočasovnim strategijam. Upajmo, da to ne bo pomenilo preveč problemov veteranom. Igra bo v bistvu tudi dodatna osvežitev vseh najnovejših igračk na trgu orožja; preizkusili jih boste lahko že konec septembra, ko igra pride na prodajne police.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro C&C: Generals: Zero Hour?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2019 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.