Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 26.APRIL 2024

Max Payne

3D Realms, skupina, ki je ustvarila igro Duke Nukem 3D, je založila še eno streljačino, ki bo najverjetneje doživela velik uspeh. Ta igra, stvaritev Remedy Entertainment, je Max Payne, streljačina, ki jo odlikujejo izvrstni posebni efekti, zelo dobra igralnost in odlična zgodba.
Datum objave:
13.oktober 2001

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Zagotovo lahko trdimo, da sta velika plusa Bullet-Time in napeta zgodba, ki je polna presenečenj. Grafika je tudi prava paša za oči. Na žalost pa Max Payne nima večigralskega načina, katerega bi ljubitelji igranja s znanci pričakovali od take igre. Vendar to pri tako dobrem enoigralskem načinu sploh nima vpliva, zato razvijalcem ne bomo zamerili.


Klikni na sliko za večjo različico
Grafika je izvrstna in je polna prelepih posebnih učinkov. Avtorji so oblikovali zelo realistične obraze, gibanje likov je odlično. Igra dela tekoče tudi na malce starejših računalnikih, lastniki novejših pa lahko uživajo na višjih ločljivostih in stopnjah podrobnosti. Zvok je realističen, še posebno so se potrudili pri zvoku orožja. Minimalne zahteve so Pentium II 450 procesor, 128MB Ram, 3D grafična kartica s podporo DirectX8 in 600Mb prostora na trdem disku. Za igranje brez zatikanja na visokih resolucijah zadostuje Pentium III ali enakovreden procesor z 900Mhz, 256MB Ram, 3D grafična kartica z 32Mb Ram in DirectX 8 podporo in 800Mb prostora na trdem disku.

Max Payne je zagotovo najboljša streljačina leta in je zagotovo dober nakup za vse ljubitelje akcijskih iger. Na internetu se dobi ogromno modov (dodatkov) za to igro, kateri popolnoma spremenijo igro (igrate lahko kot policist, streljanju dodan Matrix efekt, paintball zadetki...). Torej, če želite zelo napeto zgodbo in obilo akcije, pri Max Payne ne boste prikrajšani za nič od tega. Zagotovo je to ena od iger, ki jo je potrebno preigrati vsaj enkrat letno.

In kaj si vi mislite o igri Max Payne?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
julij 2001
Zvrst igre:
tretjeosebna streljačina
Založnik:
GodGames
Razvijalec:
Remedy Entertainment



Vse slike iz igre (9)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Max Payne
>
2.januar 2004:
Trainer igre Max Payne
>
8.maj 2003:
Cheat igre Max Payne
>
Povezava na uradno stran igre Max Payne


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.