Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Star Trek Voyager: Elite Force 2

Če ste se zabavali v Elite Force 1, se boste zagotovo zabavali tudi sedaj. Če ne še bolj, saj nadaljevanje prinaša kar nekaj novosti, pa še Babo po vašem okusu si lahko izberete. Kaj še hočete...
Datum objave:
6.avgust 2003

Avtor:
Aljoša Sodja

Igro je posodil:
Igro je posodil VideoTOP d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

Pošasti, alienov in ostalih monstrumov (hm, itak je vse enako ;) je v igri veliko. Majhni ali večji alienčki, nekateri vas samo grizljajo medtem ko vas drugi obmetavajo z zelenim drekom.Tu so pajki ki ven-mečejo elektriko  ali strup, borgi in druge zapletene organske zadeve. Elite Force pa je špil kjer se bo bossov (šefov) kar trlo. Hura! In kar je najlepše, da ga eliminirate morate ponavadi postoriti še kaj več kot le vanj izstreliti nebroj nabojev.


Klikni na sliko za večjo različico
Do sem v bistvu vse po starem. Streljačina z odlično zgodbo, dobrimi orožji in malce ugankami. A Elite Force 2 je mnogo več. Kot prvo so tu razne skrivnosti. Da odpreš te pa te vrata rabiš stikalo, ki je tam pa tam. Sedaj pa pojdi in najdi pot. Nič nam ni položeno na pladnju in za vse se je treba potruditi. Potem so tu razne miselne uganke, ki v osnovi niso pretirano težke in so nasploh zabavne. Tako bomo napeljevali elektriko od vira do cilja in se pri tem izogibali kratkim stikom. Take zadeve na moč poživijo špil. Potem je tu možnost izbire pogovora, ki dejansko vpliva na zgodbo (in na babo, napol nago blondinko ali pa dobro prijateljico, tu se vidi ali se vam gre za seks ali za čustva ;). Nadalje imamo razne skrivnosti, naprimer ladjice ki so raztresene po mapah. Ko jih zberemo dovolj boste odklenili šest dodatnih stopenj. Ladjice so se vsaj meni zdele kar dobro skrite očem.

Vzdušje v igri je super. Že samo okolje je čisto Trekovsko, a tudi če vam te  zadeve ne sedejo ne boste preveč trpeli (samo nakup je seveda vprašljiv). Ko se potepate po zmasakrirani ladji, kjer veste da so vse naokrog zveri, ki vas nadzorujejo in spremljajo ter le čakajo na primeren trenutek za napad, veste da je špil nekaj posebnega. Ko pa enkrat začnejo uletavati iz vsepovsod, da njihovi notranji deli lepo ozelenijo stene, pa se začne pokalični žur. Nekateri so se malce pritoževali nad dolžino igre ki ni ravno blesteča (cca. 15 ur), a vseeno ne moremo reči da je špil kratek saj je zaradi vseh skrivnosti primeren za ponovno igranje.


Klikni na sliko za večjo različico
Skupina Ritual ima nemalo izkušenj z Quakovim grafičnim srčkom (Heavy Metal:FAKK 2, SiN, Blair Witch Project 2...). Elite Force 1 je bila pravzaprav prva igra z srčkom Quake 3 (razen Quake seveda, hehe) in takrat se je izkazalo česa je pogon res zmožen. Tudi tokrat ni veliko drugače.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
20. junij 2003
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Activision
Razvijalec:
Ritual Entertainment



Vse slike iz igre (72)


>
22.oktober 2003:
Trainer igre Star Trek Voyager: Elite Force 2
>
10.oktober 2003:
Popravek igre Star Trek Voyager: Elite Force 2
>
21.junij 2003:
Cheat igre Star Trek Voyager: Elite Force 2
>
Demo igre Star Trek Voyager: Elite Force 2
>
13.april 2002:
Napoved igre Star Trek Voyager: Elite Force 2
>
Povezava na uradno stran igre Star Trek Voyager: Elite Force 2


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.