Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 21.MAJ 2024

Warcraft III: The Frozen Throne

Dodatek za igro Warcraft III, The Frozen Throne imenovan, je še ena uspela akcija razvijalcev Blizzard Entertainment. Igro so naredili še boljšo, zanimivejšo in popularnejšo. Kako jim je to uspelo, pa si preberite v opisu…
Datum objave:
4.avgust 2003

Avtor:
Sašo Vozel

Igro je posodil:
Igro je posodil Colby d.o.o.
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 3  


Grafika: 9
Zvok: 10
Igralnost: 9
Vrednost: 9
Subjektivno: 9
Skupaj: 92%
Warcraft III: The Frozen Throne je prvi dodatek za igro Warcraft III: The Reign of Chaos, ki je požela ogromen uspeh. Postala je ena najbolj igranih iger preko spleta nasploh, prodana je bila v milijonih izvodih, njeni razvijalci, Blizzard Entertainment, pa so prejeli nešteto nagrad. S svojo raznolikostjo ras, novim pristopom do igranja, odlično zgodbo in čarobnim občutkom med igranjem, je igra resnično zaznamovala razvoj realnočasovnih strategij. Po enem letu vladanja bo izvirna igra prestol prepustila dodatku, imenovanem The Frozen Throne (FT). Naloga slehernega dodatka je, da izboljša izvirno igro in pritegne k igranju nove igralce. In prav to dodatku za Warcraft III uspe v polni meri.


Klikni na sliko za večjo različico
Zgodba se nadaljuje. Po porazu Archimonda v bitki na gori Hyjal, vsi začenjajo okrevati. Nočni Vilinci (Night Elves) so se vrnili v osrčje gozda Ashenvale, da bi ozdravili antično deželo. Orki (Orcs) so se naselili v novo hribovito deželo Kalimdor, kjer si želijo ustanoviti novo in mirno življenje. Preostali preživeli Ljudje (Humans) so si zatočišče našli ob obali Barrens. Arthas, sedaj kralj vojske Scourge, pa se je vrnil v svojo domovino, kjer je že tako opustelo in prekleto deželo še bolj opustošil in uničil. Vse to, ker mu v glavi odmeva glas ujetega gospodarja v zmrznjenem prestolu (Frozen Throne) na gori Icecrown. Medtem pa nekje daleč stran, temna duša Illidana Stormrage-a prikliče na svet novo raso, v upanju, da bo zavladal svetu. In kot nalašč, ima tudi on velike načrte na gori Icecrown.


Klikni na sliko za večjo različico
Ob vstopu v glavni meni igre hitro opazimo, da sta osnovni dizajn in animacija ostala enaka kot v originalu - spremenila se je le glavna tema, ki je sedaj bolj mrzlo-ledeno obarvana. Ljubitelji zgodbe sage Warcraft bodo z veseljem sprejeli možnost kampanje. Seveda je tu tudi večigralstvo, vendar o njem malce kasneje. Kampanja se začne in zaključi s fantastičnima  kratkima filmoma, ki sta še en proizvod napredne Blizzardove tehnologije za izdelavo animiranih filmov. Že v uvodu izvemo, da nas v igri čaka nova rasa in da bomo imeli opravka z novim herojem. Misije si začnejo hitro vrstiti po linearno in povezanem ključu, ki nas popolnoma potegne v zgodbo. Sicer se bomo velikokrat znašli v dilemi na čigavi strani pravzaprav smo, saj se stvar močno zaplete in pomeša med mnoge osebe, katerih je, mimogrede, ogromno.


Klikni na sliko za večjo različico
Misije pričnemo z Nočnimi Vilinci, nato prevzamemo vlogo Človeških zaveznikov, na koncu pa se zopet znajdemo v vlogi nesimpatičnega Arthasa. Medtem se v nekaj misijah seznanimo tudi z "novo raso", imenovano Naga, vendar so se pripadniki te rase razvili iz Vilincev.Naslednja stran >>>Čas izida:
4. julij 2003
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
Blizzard
Razvijalec:
BlizzardVse slike iz igre (101)


>
8.december 2009:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
31.avgust 2009:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
22.marec 2009:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
1.oktober 2008:
Galerija igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
2.julij 2008:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
7.februar 2008:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
24.januar 2007:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
10.januar 2006:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
13.december 2005:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
13.januar 2004:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
14.oktober 2003:
Trainer igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
6.julij 2003:
Cheat igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
1.februar 2003:
Napoved igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
Povezava na uradno stran igre Warcraft III: The Frozen Throne


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.