Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 19.APRIL 2024

Tom Clancy's Splinter Cell

Imate vso pravico za vohunjenje, vlamljanje , krajo, uničevanje ali izvršitev atentata, da zagotovite svobodo Amerike. Če vas ujamejo, bo ameriški guverner oporekal o vsakem vašem obstoju....
Datum objave:
4.julij 2003

Avtor:
Iztok Škoda
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  


Klikni na sliko za večjo različico
In tu so še ostala orožja ali pripomočki v njegovem inventarju. Frag granate, prva pomoč... Ima celo opremo za vlamljanje ključavnic. In to je nekaj posebnega - vlamljate namreč. Vidite prav prerez ključavnice in potem s tipkami, s katerim premikate Sama, premikate žičke od cilindra do cilindra v ključavnici. Enkratno. A tu izgubljate dragoceni čas. Lažje in hitreje je, če imate na voljo kislino. Tu je tudi optična kamera s katero opazujete pod vrati ali skozi ključavnico, ter laserski mikrofon, s katerim v določenih misijah na daljavo prisluškujemo strogo zaupnim pogovorom. 


Klikni na sliko za večjo različico
Poleg pištole pa je tu še puška, s katero lahko streljate v rafalu ali pa samo po naboj. Daljnogled na njej pa služi za ostrostrelske operacije. Ostrostrelstvo je nujno samo v eni misiji. Da je ta puška nekaj posebnega potrjuje dejstvo, da ima različne tipe nabojev. Med naboji boste našli elektrošok, naboj za omamljanje, dimno granato, kamero za opazovanje z vgrajeno termalno ali nočno sliko in podobno. In tu so seveda še očala za nočni pogled ter infrardeča za termalni pogled, ki zaznajo zaznajo toploto. Ker večino časa hodite po temi ( da vas ne odkrijejo), ta očala pridejo izredno prav.  A ne pozabite jih sneti, kajti, če stražarji posvetijo v vas s svetilko, vas zaslepijo. To pa zna imeti slabe posledice.


Klikni na sliko za večjo različico
Tudi čez zvok ne boste imeli nobenih pripomb. Pa naj si gre na račun glasbe, ki nas spremlja ali pa pogovorov in zvoka  Sam. Pa če je to zvok ob metu steklenice, da zamotimo sovražnike, ali pa hoja po različnih površinah. Ko smo v bližini sovražnikov, tek ne pride v poštev, zato je potrebno poklekniti, če želimo ostati neslišni. In kako je z grafiko? Naravnost odlična je. Zelo realistične so sence, ki jih mečejo luči, požari, ali pogled na mrtvega vojaka skozi termo očala. Ker pa igra temelji na Unrealovem pogonu zadnje generacije, zahteva kar 1500MHz procesor in zelo dobro grafično kartico, da lahko zares uživate v vsem zgoraj povedanim.

In če potegnem črto čez vse, je igra naravnost fantastična in zagotovo resen kandidat za igro leta. Morda je malo prekratka, saj ima le 9 misij, te pa so na srečo odlične. Tom Clancy's Splinter Cell je igra, za katero mi ni žal da sem jo kupil.

In kaj si vi mislite o igri Tom Clancy's Splinter Cell?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
31. januar 2003
Zvrst igre:
komandovščina
Založnik:
Ubisoft
Razvijalec:
Ubisoft



Vse slike iz igre (14)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Tom Clancy's Splinter Cell
>
15.april 2003:
Popravek igre Tom Clancy's Splinter Cell
>
Demo igre Tom Clancy's Splinter Cell
>
22.februar 2003:
Cheat igre Tom Clancy's Splinter Cell


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.