Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 16.JULIJ 2024

Tom Clancy's Splinter Cell

Imate vso pravico za vohunjenje, vlamljanje , krajo, uničevanje ali izvršitev atentata, da zagotovite svobodo Amerike. Če vas ujamejo, bo ameriški guverner oporekal o vsakem vašem obstoju....
Datum objave:
4.julij 2003

Avtor:
Iztok Škoda
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 2  


Grafika: 10
Zvok: 10
Igralnost: 9
Vrednost: 8
Subjektivno: 9
Skupaj: 92%
Igra ki je najprej izšla za X-Box in PS2 konzole, je končno ugledala luč sveta tudi za PC. Zato vsi ljubitelji tiholazenja in prikritosti, končno ste dočakali igro ki se jo splača kupiti. Igra ki je zares fenomenalna in resen kandidat za naj igro leta. Postavili se boste v vlogo Sama Fisherja, operativca ameriške tajne skupine Third Echelon- NSA. Piše se leto 2004 ko v Gruzijskem mestu izgineta dva agenta. In vaša naloga je, da jih najdete. Odletite v mesto Tibilis, kjer se morate pribiti - priplaziti do policijske postaje. Tam pa najdete dva mrtva agenta.  Naročnik umora naj bi bil Gruzijski predsednik (takšne so govorice), to pa pripelje do terorističnih napadov na ZDA. Ker pa predsednik izgine, imate nalogo da ga odkrijete.


Klikni na sliko za večjo različico
Zgodba igre je odlična in prav tako igralnost. Zato je vse na vrhuncu. Na vašem zaslonu imate prikazane vse pomembne podatke. Kazalec vašega zdravja, podatki o orožju ki ga imate v roki in merilec prikritosti, ki pa ima zelo pomembno vlogo. Zakaj? Tu vidite, kako zelo ste opazni ali slišni. Zato se je potrebno skrivati v temne sence in paziti na kaj stopate, da vas ne slišijo. Bolj počasni ste, manj ste slišni. In za upravljanje vašega ritma gibanja je odlično poskrbljeno. Hitrost prilagajate z miškinim kolescem. Ker je danes doba brezžičnih komunikacij, imate pri sebi svoj OPSAT. No, to je nekaj podobnega kot dlančnik. Tja dobivate vse pomembne podatke o misiji, uporabljate pa ga tudi za shranjevanje položaja in svoje nastavitve.

Pogled je tretjeosebni in tako omogoča vrtenje kamere okoli Sama. Vaše orožje z naboji je 5,27mm pištola, zato morate biti zelo, zelo natančni, kajti streliva ni v obilju. Ponekod ga sploh NI. Zato je potrebno umiriti svojo roko na miški in poskrbeti, da vsak naboj zadane v polno. Streljali pa ne boste samo sovragov, ampak tudi luči in kamere, da boste ostali neodkriti.


Klikni na sliko za večjo različico
Čeprav je streliva malo, naj vas ne skrbi. Sam Fisher imam velik nabor veščin, ki so lahko zelo uporabne. Hodi lahko v počepu, se priplazi do nasprotnika in ga uspava z udarcem; nato pa ga zgrabi in odpelje do skenerja za oči in si tako odpre vrata. Nastavi mu lahko pištolo ob glavo in se pogaja za informacije, ali pa je njegov živi ščit. Uporabno, kajne? Zato vedno premislite ali rabite kaj od njih ali ne. Kajti mrtvi ali nezavestni vam ne pomagajo nič. Kaj pa plezanje po lestvi ali žlebovih in vrveh? Tudi to obvlada; tuje mu ni tudi kukanje izza vogalov in ključavnice, skakanje, odrivanje od zidov, da doseže težko dostopna mesta, ali pa naredi "špago" med zidovoma, ki sta si dovolj blizu in tako čaka na stražarja ali sovraga.Naslednja stran >>>Čas izida:
31. januar 2003
Zvrst igre:
komandovščina
Založnik:
Ubisoft
Razvijalec:
UbisoftVse slike iz igre (14)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Tom Clancy's Splinter Cell
>
15.april 2003:
Popravek igre Tom Clancy's Splinter Cell
>
Demo igre Tom Clancy's Splinter Cell
>
22.februar 2003:
Cheat igre Tom Clancy's Splinter Cell


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.