Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 23.APRIL 2024

Warcraft III: Reign of Chaos

Blizzard je v tretjem delu serije Wacraft naredil ogromen korak naprej in s še eno uspešnico razveselil milijone igralcev po svetu. Več o odličnem Warcraft III: Reign of Chaos pa v opisu...
Datum objave:
11.december 2002

Avtor:
Sašo Vozel
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

Vse skupaj poteka po poti, katere smo vajeni že pri seriji Diablo. Z izkušnjami heroj dobila level-upe in si izboljšuje lastnosti in uroke, ki so mu na voljo. Vsaka rasa ima 3 svoje heroje, katere lahko oživijo v posebni zgradbi, če so slučajno ubiti. Vsekakor pa je neprijetno, če ti ga ubijejo sredi boja, saj je izguba lahko usodna. Heroji so tudi osrednji del zgodbe, saj se več ali manj vse vrti okoli njih.


Klikni na sliko za večjo različico
Igra ni osnovana na ekonomiji, temveč na bojevanju. Ekonomije skoraj ni, saj sta naša edina vira les in zlato, ki ga kopljemo v rudnikih. Rudnik je nevtralna zgradba, saj ga lahko izkorišča vsak, če vam nasprotnik to dopusti, seveda. Prav tako so še nekatere zgradbe nevtralne oz. neranljive ; to so prodajalne raznih orožij in urokov, ki jih lahko uporabi vaš heroj. Najbolj uporabno od kupljivih stvari je cepelin, s katerim lahko prevažamo enote po zraku. Najbolj nadležne so nevtralne enote - banditi, odpadniki, ki ponavadi ščitijo kakšen rudnik ali zaklad. Velikokrat se zgodi, da so prav oni krivi za vaš propad in ne resnični sovražniki. Pozabiti ne smemo na vzdrževanje baze. Čim več enot imaš, tem manj zlata bo pritekalo v vašo zakladnico. Na ta način naj bi si morali čimprej poiskati še en rudnik, katerega bi izkoriščali, a tu se spet zaplete, če si sovražnik izbere istega.


Klikni na sliko za večjo različico
Med najbolj opazne prednosti lahko štejemo veliko novih možnosti igranja, ki jih prinesejo nove rase. Odlična je tudi povezava med rasami v zgodbo in pa dolžina igre, ki gotovo ne bo razočarala nikogar, posebno s toliko težavnostnimi stopnjami in nagradami za končanje igre. Zgodba da igralcu prav epski občutek, posebno z veliko vmesnimi sekvencami, obogatenimi z odlično glasbo. Za vse, ki radi ustvarjajo lastne misije, je tu tudi urejevalnik map. Med slabosti bi lahko šteli omejen nadzor kamere, ki igralcu ne ponuja veliko možnosti sprememb. Malce moteči so tudi opravki z bazo, kateri se je potrebno precej posvečati; to pa je lahko med kakim večjim spopadom malce moteče.

Ko boste preigrali kampanjo, vam priporočam, da igro preizkusite še prek lokalne mreže ali prek Battle.net-a, saj igra v tem načinu dobi nove razsežnosti in vas bo zabavala še kar nekaj časa. Za igranje preko Battle.net potrebujete unikatno cd kodo (cd-key), nato pa se lahko povežete s strežnikom. Pomerite se lahko z igralci s celega sveta, poskrbljeno pa je tudi na lestvice, kamor se lahko uvrstijo le najbolj predani in sposobni igralci.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
junij 2002
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
Blizzard
Razvijalec:
Blizzard



Vse slike iz igre (19)


>
8.december 2009:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
31.avgust 2009:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
22.marec 2009:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
1.oktober 2008:
Galerija igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
2.julij 2008:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
7.februar 2008:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
24.januar 2007:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
10.januar 2006:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
13.december 2005:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
13.januar 2004:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
Demo igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
25.februar 2003:
Cheat igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
9.junij 2002:
Napoved igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
Povezava na uradno stran igre Warcraft III: Reign of Chaos


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.