Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 15.APRIL 2024

Warcraft III: Reign of Chaos

Blizzard je v tretjem delu serije Wacraft naredil ogromen korak naprej in s še eno uspešnico razveselil milijone igralcev po svetu. Več o odličnem Warcraft III: Reign of Chaos pa v opisu...
Datum objave:
11.december 2002

Avtor:
Sašo Vozel
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 3  


Grafika: 9
Zvok: 10
Igralnost: 9
Vrednost: 9
Subjektivno: 9
Skupaj: 92%
Po dolgoletnem premoru so nam pri Blizzard Entertainment ponovno postregli z nadaljevanjem serije Warcraft, tokrat s podnaslovom Reign of Chaos. To je že tretji del te realno-časovne strategije, ki je s svojo zgodbo navdušila množice igralcev - igra Warcraft je postala kult. V prvih dveh delih smo bili priča nenehnim konfliktom med Orki in Ljudmi. V tretjem delu se zgodba nadaljuje, le da se tokrat vmešajo še dve novi rasi. Najprej se iz spanja prebudijo temne sile, ki ustvarijo raso imenovano Undead (Nemrtvi). S svojim prihodom v svet Orkov in Ljudi, zmotijo tudi raso Night Elves (Nocni Vilinci), ki so do tedaj mirno živeli daleč stran od civilizacije. Načrt Nemrtvih je preprost: zavladati svetu. Vendar na poti jim stojijo tri rase, sprva vsaka zase, a se na koncu le združijo in uprejo zlu.


Klikni na sliko za večjo različico
V načinu za enega igralca imamo na voljo 4 kampanje, ki si smiselno sledijo. Najprej začnemo z Ljudmi, potem nadaljujemo z Nemrtvimi, nato Orki in na koncu še z Vilinci. V vsaki kampanji nas čaka 9 misij, ki sestavljajo zgodbo rase, s katero upravljamo.  Vsaka rasa ima svoje posebnosti, tako da so izenačene v moči, čeprav so zelo različne v samem upravljanju. Nemrtvi lahko npr. gradijo samo na okuženem območju okoli drugih zgradb, kar je nekakšna slabost, po drugi strani pa lahko z zelo malo delavci oskrbujemo in postavimo celotno bazo, saj jim ni treba prisostvovati pri gradnji. Orki veljajo za najbolj primitivno raso, saj so specializirani za boj od blizu, poleg tega pa imajo najboljše oblegalno orožje-katapult.


Klikni na sliko za večjo različico
Nočni Vilinci se ne bi imenovali "nočni", če ne bi tokrat v Warcraft III prvič vpeljali dan in noč. Ponoči imajo posebno zmožnost skrivanja pred sovražniki, kar je odlično za postavljanje zased. Vilinci so zelo razviti tudi v bojevanju, saj imajo za osnovno vojaško enoto lokostrelce. Ljudje so nekakšna mešanica med primitivnim in inteligentnim, saj vojsko sestavljajo tako strelci kot pehota. So tudi edina rasa, pri kateri lahko več delavcev gradi eno stavbo. Pozabiti ne smemo, da "primitivno" ne pomeni slabo, saj so npr. Orki zelo trdožive in jih je težko ubiti. Teh posebnosti, prednosti in slabosti je veliko, veliko… Vendar so pa uravnotežene.


Klikni na sliko za večjo različico
Velik poudarek je na herojih - osebkih z nadnaravnimi sposobnostmi. Vsak heroj ima neke posebne zmožnosti, ki jih uporabi bodisi proti nasprotniku bodisi na svoji vojski, saj imajo zmožnost zdravljenja, povečanja efektivnosti v boju, ojačanja ščitov itd. Heroj postaja vse močnejši, ko pridobiva izkušnje (xp) v boju.Naslednja stran >>>Čas izida:
junij 2002
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
Blizzard
Razvijalec:
BlizzardVse slike iz igre (19)


>
8.december 2009:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
31.avgust 2009:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
22.marec 2009:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
1.oktober 2008:
Galerija igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
2.julij 2008:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
7.februar 2008:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
24.januar 2007:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
10.januar 2006:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
13.december 2005:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
13.januar 2004:
Popravek igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
Demo igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
25.februar 2003:
Cheat igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
9.junij 2002:
Napoved igre Warcraft III: Reign of Chaos
>
Povezava na uradno stran igre Warcraft III: Reign of Chaos


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.