Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 28.APRIL 2024

Icewind Dale II

Konec je toplega poletja in prelepih sončnih dni. Sedaj se igralci že drugič vračamo v mrzlo pokrajino Icewind Dale. Kakšno igralno doživetje ponuja še sveži Icewind Dale 2...
Datum objave:
8.november 2002

Avtor:
Tomaž Scheicher
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  


Klikni na sliko za večjo različico
Če smo mislili, da lahko pričakujemo veliko nagrado za uničenje sovragov, smo se krepko zmotili. Nagrada je zelo majhna, takoj pa nas pošljejo na novo misijo, ki ponuja še manjšo nagrado s še večjimi nevarnostimi. Nato odidemo v neki leteči ladji (en velik balon v obliki ladije) na nalogo, a se zrušimo zaradi kataklizmičnega viharja, katerega so priklicale snežne coprnice. Ko pridemo k zavesti se zopet bojujemo z razno raznimi sovragi ter poleg vsega nam še pilot te kontrapcije reče, da bo on tukaj počakal, mi pa naj gremo iskati stvari za popravilo njegove ladije. Med utrujajočim iskanjem stvari za popravilo ladje ugotovimo, da je ta vihar bil priklican samo zaradi nas in da nas nekdo res ne mara, ter da smo mu trn v peti, ki mu lahko pokvari vse načrte.

Ko naletimo na ledeno trdnjavo smo že v mislih, da bomo spoznali osebo, ki nam je poslala tisti prelepi vihar, a smo se zmotili in naleteli na pravo pravcato s pastmi in sovragi napoljeno obsodbo na smrt. V sredini te smrtne pasti naletimo na eno stranski igrico, kar je inovacija v tem žanru in nam da malo veselja po novih delih in igranja naprej. Ko se rešimo iz tega in najdemo vse potrebščine za popravilo ladje, ugotovimo, da se pač ne bomo peljali z ladjo naprej, ampak se bomo tega lotili kar peš in da nas bo on počakal na cilju. Edina stvar ki nam preostane je to, da se podamo po podzemlju do cilja in po začaranem gozdu živih dreves, ki nam grozijo da naj odnehamo ker smo tako ali tako nemočni za njihova ogromna telesa.


Klikni na sliko za večjo različico
Prva stvar, ki jo zagledamo ko stopimo ven iz temnega podzemlja, je starodavni samostan za moške. V tem samostanu smo dobrodošli, vendar če želimo nadaljevati pot, moramo iti skozi sveto zemljo samostana, ki jo lahko prečakjo samo člani samostana (to pa lahko postaneš  samo po določenih fizičnih izpitih, ki so dokaj zahtevni če nisi menih). Po opravljenih nalogah in po prečaknju svete zemlje se znajdemo v prvega delu pokrajine Icewind dale, ki ga zopet napadajo zombiji in podobna stvarjenja. Ko pridemo do glavnega druida v vasi ugotovimo, da zombiji niso glavna skrb, ampak da so yuan-ti poglavitna skrb in da so si ustvarili portal za lažje prečkanje v vsa območja. Uganite kdo mora ta portal zapreti in rešiti še eno vas brez kakršnega koli povračila, razen občutka dobrega dela in veliko na novo nabranih izkušenj.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
september 2002
Zvrst igre:
FRP
Založnik:
Interplay
Razvijalec:
Black Isle Studios



Vse slike iz igre (23)


>
1.januar 2004:
Popravek igre Icewind Dale II
>
1.november 2003:
Trainer igre Icewind Dale II
>
Povezava na uradno stran igre Icewind Dale II


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.