Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.MAJ 2021
/ NAPOVED /
GoldenLand

Zlo, strah, vojna, lakota in kri so stvari, ki so ljudstvu dežele zlate doline pustile pečat za vse življenje. Po 300 letih brez vojne je pojem »večni mir« postal nekaj samoumevnega vse dokler...
Datum objave:
4.oktober 2002

Avtor:
Rok Nemet
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 2  


Čas izida:
neznan
Zvrst igre:
RPG
Založnik:
ni določen
Razvijalec:
Burut Software
Preteklo je samo 300 let od časov, ko so bile horde zla, temačnega boga Drah-Shooa premagane ter sta mir in svoboda ponovna prišla v vroče kraje Zlate Doline. Dežela Zlatih Gora je postala še lepša kot kdajkoli in temačni spomini, na grozo in teror, ljudstva so počasi plahneli v pozabo. Veliki heroji, ki so premagali zemeljsko vojsko Drah-Shooa so bili posvečeni in kult herojev je obsedel duše ljudstva.

Prebivalci Zlate dežele so življenja posvetili njihovim božjim zaščitnikom, bogom svetlobe, ter upali, da so naklonjeni samo njim.
Vse je kazalo, da nikoli več nič ne bo moglo razdreti, na novo, začetega kraljestva Zlate dežele. Dnevi so minevali počasi v brezbrižnem življenju ljudji, vse od časa padlega, temačnega, gospodarja Drah-Shooa, kar je navdihnilo ljudstvo z upanjem, da bo življenje potekalo še tako naprej, v večnost.

Nihče ni bil vznemirjen, ko so se pošasti ponovno, počasi začele plaziti iz svojih gnezd, polnile dolinski sveži srak s smrdljivim vonjem čistega zla, lakoto, boleznimi in majhnimi medsebojnimi vojnami, ki so počasi odžirale velike pridelke ljudstva, razen enega človeka - najvišjega duhovnika kulta, ki se je dobro zavedal, da so 300 let v preteklosti natančno takšni znaki napovedovali prihod boga teme Draho-Shooa....

Avtorji Burut Softwarea nam obljubljajo edinstveno igro RPG, ki naj bi zasenčila tudi že tako priljubljeno in uveljavljeno RPG serijo Ultima Online. Golden Land bo ponujala, več kot 200 različnih lokacij, od zamrznjenih gora Turberona pa vse do vročih Marvianskih puščav. Tri ogromne dežele, vsaka s svojimi ljudskimi navadami ter tradicijami. Preko 400 unikatnih čistih likov vsak z različnim izgledom, usmerjenostjo ter obnašanjem. V igri bo več kot 30 sposobnosti, ki jih bodo liki lahko uporabljali in izvajali med napadi in obrambo.
Golden land bo ponujala neizmerno povečane količine orožja in opreme, nova orožja kot so sulice, loki, pištole, magijsko posvečena orožja vsako s svojimi specifikacijami in nastavljivimi parametri. Interaktivno okolje pa bo igralcu omogočalo interakcijo z objekti v igri.
V igri bomo lahko upravljali s skupino herojev, v kateri bomo lahko vsakemu posameznemu liku spreminjali orožja ter predmete, ki jih bodo lahko nosili in uporabljali med različnimi akcijami.
Taktični boji bodo vsebovali merjene strele ter zadetke, polja za hitro preklapljanje med orožji in različne formacije likov in sistem preko 200 različnih urokov razdeljenih po kategorijah
Grafični pogon igre bo zmožen dinamično rekonstruirati okolje s pomočjo statičnih in animiranih slik. Sprite blitter pa bo sposoben dodajati poligonom različne vizualne efekte, ki bodo ustvarjali realistične prikaze brez dodatne uporabe zunanjih slik in objektov.
Naslednja stran >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2020 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.