Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 16.JULIJ 2024
/ NAPOVED /
The Sims 2: Open for Business

Kot je moč razbrati že iz naslova tretjega dodatka za igro The Sims 2, bomo v The Sims 2: Open For Business s simovčki lahko ustanovili in vodili lastno podjetje...
Datum objave:
7.december 2005

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .


Čas izida:
3. marec 2006
Zvrst igre:
simulacija življenja
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Maxis
Z izidom igre The Sims 2, sta založnik Electronic Arts in razvijalec Maxis nadvse priljubljeno in predvsem zelo dobro prodajano serijo The Sims ponesla v novo obdobje. Igra je poleg številnih novosti dobila 3D grafiko in možnost izdelave novih dodatkov, ki so jo pri Electronic Arts hitro izkoristili. Pol leta po izidu izvirnika so izdali prvi dodatek, The Sims 2: University, ki je v igro dodala študijsko življenje; šest mesecev kasneje pa je izšel že drugi dodatek, ki je v igro prinesel nočno življenje. Na poti pa je tudi že tretji dodatek, v katerem bo moč voditi lastno podjetje in bo, če bo založnikom šlo vse po planu, izšel v mesecu marcu 2006 – kar nekako že potrjuje izid enega dodatka na vsakih šest mesecev.

Kot že rečeno, bomo v dodatku The Sims 2: Open For Business lahko prvič v zgodovini serije ustanovili lastno podjetje. Moč bo odpreti butik z oblačili, lepotni salon, cvetličarno, prodajalno elektronike, restavracijo in podobna podjetja. Izgled poslovnih prostorov bo moč prirediti glede na tematiko oziroma panogo, k čemur bo pripomoglo preko 125 novih predmetov, kot so izložbe, razni sedeži, klopce, stojnice, blagajne in podobni predmeti, ki jih je moč srečati v prodajalnah. Za izboljšanje ozračja v podjetju bodo tu tudi »tende«, dvigala za lažji dostop, maskote v različnih preoblekah in enake uniforme za vse zaposlene.

S časom se bo podjetje širilo, zato bo potrebno najemati nove delavce, ki bodo izdelovali igrače, prodajali izdelke ali sedeli za blagajno; v kasnejših fazah pa tudi menedžerje, ki bodo vodili posle medtem ko boste vi odsotni. Pridne delavce bo moč nagraditi, našli pa se bodo tudi neresni, ki jih bo potrebno denarno kaznovati ali celo odpustiti. K uspešnosti vodenja podjetja bodo pripomogle tudi spodobnosti vašega lika, ki se bo tudi moral izpopolnjevati, če bo hotel v poslu uspeti. Pomembno vlogo pri poslovanju bo imela tudi prodajna taktika – določiti bo potrebno cene izdelkov, vrste izdelkov (luksuzne dobrine po visokih cenah ali nizko kvalitetni izdelki po nižjih cenah) in tudi morebiten pristop prodajalcev, ki bodo lahko vztrajali pri vaših cenah, ali pa jih po potrebi znižali za boljšo prodajo.

Novosti pri grafični iz zvočni plati ni za pričakovati, The Sims 2: Open for Business naj bi izšel v začetku marca 2006.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro The Sims 2: Open for Business?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.