Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.JUNIJ 2020
/ NAPOVED /
Unreal Tournament 2004

Čeprav bo prihajajoča igra Unreal Tournament 2004 zgolj neke vrste dodatek k predhodnici, bo vseboval kar precej novosti, ki smo si jih v predhodnih delih vsi naskrivaj želeli...
Datum objave:
26.avgust 2003

Avtor:
Sašo Vozel
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 2  


Čas izida:
19. marec 2004
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Atari Interactive
Razvijalec:
Digital Extremes
Ko je izšel prvi Unreal Tournament, je bila evforija na vrhuncu. Ta odlična večigralska igra je zasvojila milijone igralcev po celem svetu, ki se še zdaj zberejo na kakšnem ekipnem klanju. Septembra 2002 je izšel Unreal Tournament 2003, ki je napovedal izdajanje serije iger z dodano letnico. Unreal Tournament 2003 je postala ena najbolj igranih iger vseh časov, zato ni presenetljivo, da so se razvijalci ponovno potrudili in napovedali izid tretjega dela - tokrat z dodano letnico 2004. Res je, da gre "samo" za nekakšen dodatek, vendar novosti, ki nas čakajo, že kar same zase govorijo, da se nam obeta nekaj več kot samo dobičkonosna razširitev.

Sprva bomo opazili spremembe pri načinih igranja. Bolje rečeno, gre tu za dodana dva načina. Prvi se imenuje Assault, ki je marsikomu že znan. Ta način je bolj enoigralsko orientiran, saj je napisan scenarij o poteku dogodkov. Ena ekipa bo napadal, druga pa branila. Tarča napada bo ponavadi kakšna zgradba ali vesoljska ladja. Drugi način se bo imenoval Onslaught, ki bo razveselil vse ljubitelje tesnega ekipnega sodelovanja. Cilj ekipe bo, da kontrolira določene točke na mapi in s tem oblikuje določen lik.

Igra bo s to nadgradnjo postala še bolj online. To pomeni, da bo veliko majhnih dodatkov, ki bodo poenostavili in poglobili internetno igralstvo. Najzanimivejši dodatek bo popolna podpora pogovora v živo. 3D audio sistem bo omogočal medsebojno komunikacijo igralcev, ki bodo morali za to dodatno zabavo uporabiti slušalke z mikrofonom. Zanimiva stvarca bo tudi UnrealTV, ki bo omogočal več sto ljudem spremljanje boja v živo, ne da bi se to kakorkoli poznalo na zmogljivosti serverja. Od zdaj dalje bo server veliko lažje upravljati, saj se boste lahko popolnoma podredili željam obiskovalcev, ki bodo na preprost način glasovali za prihajajoče mape, načine igranja in ostale nastavitve.

Razvijalci nameravajo vključiti kar 20 novih map ter vse mape iz prejšnjega dela. Dobra novica je, da se bodo lahko Unreal Tournament 2004 igralci udeležili boja na Unreal Tournament 2003 serverjih. Pričakujemo lahko tudi veliko novih oseb, vračajo se popularni Skaarj ter Necris in manj priljubljeni Xan Kriegor. Najpomembnejša novost na tem področju bodo dodana vozila, kopenska in zračna, posledično pa tudi nova orožja, ki jim bodo kos. Tako bomo dobili t.i. "spider" puško, katere izstrelki se prilepijo na žrtev in eksplodirajo. Po mapah bo nastavljenih veliko topniških kupol, katere boste lahko svobodno uporabljali. Tako lahko pričakujemo, da bodo moči ves čas izenačene. Omenimo še Dual Assault Rifles ter unikatni merilni križec za vsako orožje.
Naslednja stran >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2020 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.