Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.MAJ 2021
/ NAPOVED /
Gangland

Igre, kjer lahko prevzamemo vlogo mafijaša, so izredno uspešne. Dokaz za to je serija GTA ter igra Mafia. Sedaj prihaja Gangland, še ena igra iz družine…
Datum objave:
12.julij 2003

Avtor:
Sašo Vozel
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 2  


Čas izida:
27. februar 2004
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
ni določen
Razvijalec:
Media Mobsters
Če smo že pri mafiji, lahko brez slabe vesti rečemo, da naši zahodni sosedje - Italijani, "slovijo" kot pravi "šefi" v tem "poslu". Njihov vpliv se ne kaže samo v Evropi, ravno nasprotno, najmočnejši so v Združenih državah. Prihajajoča igra Gangland bo začrtala mafijsko plat Italijanov, pa če jim je to všeč ali ne. Pet bratov, Romano, Angelo, Sonny, Chico in Mario, so bili kot otroci nerazdružljivi. Živeli so pri starih starših na Siciliji. Ko so postajali starejši, trem od bratov mirno življenje v Mediteranu ni več ustrezalo.

Nekega dne so v pretepu celo ubili svojega brata Chica. Zaradi tega so zbežali v "deželo priložnosti", kjer si je vsak pričel ustvarjati svojo kriminalno kariero. To pa je dedka zelo razjezilo. V Ameriko je poslal svojega četrtega vnuka in mu naročil, naj poišče in pobije svoje brezsrčne brate ter tako maščuje umor. Prva stvar, ki jo Mario mora narediti ob prihodu, je poiskati svojega strica Vincenta.

Gangland bo mešanica žanrov. Zaslediti bo mogoče elemente realnočasovnih strategij, RPG ter taktičnih iger, vse skupaj pa bo zapakirano v akcijsko avanturo. Paradise City, mesto vašega pohoda na oblast, bo izgledalo živo, utrip mesta boste občutili tudi vi. Srečali boste prek 800 različnih ljudi, ki bodo živeli svoje običajno življenje. Tako lahko pričakujete polne ceste podnevi ter prazne ponoči. Vaša naloga bo ustvariti poslovni imperij, seveda z veliko pomočjo ilegalnih aktivnosti. Pot na prestol bo sestavljena iz 26 izzivov. V pomoč vam bodo pripomočki in orožja, katerih bo neizmerno veliko. V boju s sovražniki boste morali večkrat uporabiti okolje v svojo korist (npr. avto bo dajal dobro zaščito pred izstrelki).

Tudi brez taktike tu ne bo šlo. Večkrat boste morali spraviti svoje nasprotnike v past, da jih boste lahko onesposobili. Prav tako bo pomembno, da vas ne bodo ujeli na tak način. Sam potek igre ne bo linearen, tako da lahko pričakujemo več ur igranja brez bojazni, da bi se naveličali. Posebnost igre bo to, da si boste ustvarili družino, tudi do 20 različnih ljudi. Lahko rečemo, da bomo na ta način zasledili tudi elemente SIM-sov.

Grafika bo 3D in za nekatere nekoliko nerealna, celo risankastega izgleda. Vendar prav to lahko igro naredi posebno in privlačno. Pogled bo vrtljiv in popolnoma prilagodljiv. Tudi večigralstvo bo prisotno, v njem boste prevzeli vlogo enega od bratov - gangsterjev, in se pomerili z ostalimi igralci za prevlado v mestu Paradise City preko LAN ali Interneta. Minimalne zahteve za igranje bodo procesor Pentium III ali boljši, GeForce 2 32Mb ter 128Mb RAM.
Naslednja stran >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2020 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.