Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 28.APRIL 2024
/ NAPOVED /
Lords of the Realm III

Po sedmih letih zatišja se igra spet vrača. Tokrat mnogokrat večja, obsežnejša in še mogočnejša. Pri Impressions Games razvijajo igro Lords of the Realm III…
Datum objave:
29.junij 2003

Avtor:
Sašo Vozel
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Če boste na gradu urejali denar in hrano, vam ne bo potrebno še usmerjati vojske v boju. To boste prepustili umetni inteligenci. Seveda se boste lahko kadarkoli spet vmešali v boj. Grajenje gradov bo zabavno, zavzemanje pa še zabavnejše. Pri tem vam bodo pomagala oblegalna orožja: katapulti, trebušeji, oblegalni stolpi, oblegalne lestve… Vendar pazite, da ne boste žrtev vrelega olja, ki ga bodo zlivali z zidov.

Popolnoma nov 3D grafični pogon bo igro naredil resnično in unikatno. Bitke bodo oživele v trirazsežnem svetu, gradovi bodo izgledali kot neosvojljive gore - v vsej svoji mogočnosti. Taktične zamislice strategov bodo tokrat še bolj uresničljive, predvsem po zaslugi 3D okolja s hribi, dolinami in gozdovi.

Ni strategije brez večigralstva, zato tudi Lords of the Realm III podpira igro do 8 igralcev v eni mapi.

Igre se bomo lahko veselili že konec avgusta tega leta. Po sedmih letih čakanja je res že skrajni čas. Catapult ready, sir!

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Lords of the Realm III?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>




<<< Prejšnja stran

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.