Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 23.FEBRUAR 2019
/ NAPOVED /
Wildlife Park

Prihaja igra, ki bo imela zanimivo temo. Poskusili se boste v vodenju živalskega parka, ki bo poln divjih živali. Več o igri Wildlife Park v napovedi...
Datum objave:
25.april 2003

Avtor:
Miha Pušlar
Bookmark and Share .


Čas izida:
12. september 2003
Zvrst igre:
poslovna strategija
Založnik:
KOCH Media
Razvijalec:
NovaTrix
Ste že bili v živalskem vrtu ali parku, ki bi imel na voljo oglede najrazličnejših živali iz različnih koncev sveta? Verjetno ste. Prihaja igra, ki vas bo popeljala v vodenje pravega živalskega parka. Delo bo zelo zahtevno in na nek način tudi odgovorno. Zaposliti boste morali pravo količino delavcev, ki bodo skrbeli za živali, jih trenirali in jim omogočili čim boljše življenje v ujetništvu.

Začeli boste na čisti ničli, a kmalu se lahko situacija obrne in že bo vaš park prihajalo veliko število obiskovalcev. Na začetku boste imeli samo zemljo in nekaj denarja, ki vam bo omogočal nadaljnji razvoj. Izbrati pa boste morali dobro pozicijo za vaše živali, kajti povsod se gotovo ne bodo počutile dobro.

V igri bo 45 različnih animiranih in simuliranih živalskih vrst kot so sesalci, plazilci, ptice in morske živali. Vsaka žival bo imela različno obnašanje in navade razmnoževanja, rojevanja in staranja. Zato ni skrbi, da bi bile vse enake in da bi se igra začela ponavljati.

Igra bo vsebovala dvajset misij na različnih koncih sveta in s tem na različnih klimatskih področjih. Pomembno bo kako se boste prilagodili vremenu, podnebju itd. Za živali boste morali dobro poskrbeti, da bodo izgledale lepo, ko jih bodo radovedneži prišli pogledati. Pravilno jih boste morali prehranjevati, skrbeti za njihov življenjski prostor ter seveda skrbeti za red in čistočo. Dobro se boste morali odrezati tudi glede cene vstopnic. Zelo bo pomembno, da bo cena dostopna prav vsem. Da boste uspešni boste morali razpolagati tudi s količinskimi popusti ter manjšo ceno vstopnice za otroke, kajti prav otroci so tisti, ki bodo največkrat dali pobudo za obisk vašega parka.

Razvijalci obljubljajo, da bo igra imela zelo dobro narejen zvok, kajti zvoki narave in živali bodo zelo realni. Narava bo dobro prikazana vendar bi bilo lahko nekoliko bolje, kajti nekatere igre te zvrsti imajo precej boljšo grafiko.

O večigralstvu avtorji do sedaj niso še nič povedali in ni znano, ali bo sploh vključeno v igro. Za nemoteno igranje igre boste potrebovali najmanj 300mhz procesor, 64mb rama ter smo 2mb grafično kartico. Od igre Wildlife Park ni veliko za pričakovati, vendar jo lahko kljub vsemu preizkusite, še posebej ljubitelji te zvrsti. Izid je predviden 27 junija.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Wildlife Park?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2018 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.