Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 19.JANUAR 2019
/ NAPOVED /
American Conquest: Fight Back

Prihaja dodatek za igro American Conquest. Nadaljevanje se bo imenovalo Fight Back. Že samo ime nam pove, da bomo ponovno priča neprestanemu boju za ozemlje in žlahtne kovine…
Datum objave:
16.april 2003

Avtor:
Miha Pušlar
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 2  


Čas izida:
29. avgust 2003
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
CDV
Razvijalec:
GSC
Pisalo se je leto 1492, ko so prvi Evropejci stopili na tla današnje Amerike. Hoteli so osvojiti praktično vse ozemlje kar jim ga je prišlo pod roke, zato so se morali prav na vsakem koraku njihovega osvajanja boriti ali pogajati. Postavljeni boste v čas 300 letnih bojev med domačini in Evropejci za zemljo, bogastvo in svobodo. Evropejci so ravnali zelo nečloveško, saj so vsepovprek pobijali tamkajšnje domačine.

Igra bo ostala skoraj ista kot predhodnica samo da bodo dodan povsem nov način bojevanja, to bo predvsem izboljšalo in popestrilo igro. Vsebovala bo 10 novih map, ki bodo na voljo tako v enoigralskem kot večigralskem načinu. Ker je bila predhodnica dokaj hitro preigrana so avtorji prav zaradi tega izdelali 25 novih misij, ki bodo uprizorjene v 8 kampanjah. Že v prvem delu smo zasledili različne narode, sedaj pa so avtorji dodali še  5 narodov, ki se bodo med seboj zelo razlikovali. Vsaka civilizacija bo imela svoje vojaške enote, zgradbe in kulturo.

Že prvi del igre je bil zelo raznolik. Na voljo smo imeli veliko različnih vrst vojakov, zgradb itd. Tudi tukaj bo ista zgodba samo, da se bo število različnih vrst enot povečalo. Avtorji so razvili dodatnih 50 vrst enot. Glavno vlogo v boju bodo imele postavitvene formacije enot (spominjale nas bodo na Shogun: Total War in Medieval: Total War), saj boste lahko s pol manj številčno vojsko premagali nasprotnika. Boji se bodo odvijali predvsem na bojnih poljih, vsebovali bodo zelo številno vojsko, tudi do 16.000 vojakov na enkrat. Izmed enot bodo najbolj učinkoviti topničarji, ki bodo z svojimi močnimi topovi pometali vse pred sabo. Posebnost pa je tudi to, da bodo vse enote, ki imajo zmožnost streljanja, lahko za boj od blizu uporabljale meče in nože (Cold Steel Attack).

Da pa boste sploh lahko prišli do svoje ogromne vojske, si boste morali postaviti dobre ekonomske temelje. Ekonomski sistem bo dokaj obširen saj bo vseboval 5 različnih virov, kot so hrana, les, zlato, železo in premog.

Zgradbe bodo ranljive z vsemi enotami, kar bo prineslo mogoče edino nerealno stvar v igri, saj bodo npr. lokostrelci lahko uničevali stavbe. Do izraza bo prišla 3D grafika, ki bo še polepšala igro, saj bo na zelo visokem nivoju. Prikazane bodo zelo realistične pokrajine, voda, gore, doline, hribi, itd.. Pomembno vlogo bo imela diplomacija, saj vam bo lahko pomagala v najbolj kritičnih trenutkih. Povezali se boste lahko z nevtralnimi plemeni in od njih dobivali vojake in neobdelane surovine po nižjih cenah.
Naslednja stran >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2018 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.