Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.MAJ 2021
/ NAPOVED /
Global Operations

Global Ops je prvoosebna 3D streljačina, ki temelji na timskem delu, narejena s prenovljenim LithTech pogonom.
Datum objave:
23.marec 2002

Avtor:
Enej Sredenšek
Bookmark and Share .


Čas izida:
marec 2002
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Barking Dog Studios
Razvijajo jo pri Barking Dog Studios. Špil bo narejen predvsem za večigralski način in bo podpiral igranje do 24 igralcev naenkrat. Seveda bo tudi vseboval, za tise, ki vam multiplayer igranje smrdi, single player, z visokointeligentnimi (tako vsaj avtorji pravijo) računalniško vodenimi nasprotniki (torej bo špil mešanica UT-ja in Counter strika). Igra bo vsebovala naloge, ki bodo potekale v Argentini, Mehiki, Čečeniji, Peruju in še kje. Odstranjevati pa bomo morali razne pomembne osebnosti, preprečiti razne preprodaje drog in še marsikaj zanimivega. Špil ne gre jemati kot ti. jurišni špil, saj s tem ne pridete daleč.Vsako nalogo bo potrebno dobro preštudirati in načrtovati, saj bomo samo tako lahko uspeli in prišli do zastavljenega cilja. Na začetku igre boste imeli na izbiro enega izmed sedmih likov kot so: Sniper, Medic, Officer, Commando,... In vsak iz med njih bo imel na voljo lastna orožja, ki jih drugi člani ne bodo imeli.Kar se tega tiče je igra dobro ´založena´, saj bomo imeli v igri na izbiro kar 32 različnih pokalic, s katerimi bomo upravljali (8 različnih pištol, 4 puške, 10 raznovrstnih brzic, 6 jurišnih pušk in 4 ostrostrelske puške). Prav tako bomo imeli na voljo armorje, medic kite, exploziv C4 in še kaj.Vsako orožje je bilo zmodelirano v igro po modelu pravih pištol oz. pušketin.Zvoki kot so streljanje in reloadanje so prav tako posneti po resničnih modelih. Ko med špilom podležete pod sovražnim svincem vas igra samodejno vrže ponovno vanjo. Kar je izvedeno zelo profi, saj vas v igro ponovno dostavijo transportne enote kot so APC-ji in helikopterji.

Kot vidite špil obeta veliko, upam samo, da avtorji ne bodo kaj zafučkali in naredili iz dobre streljačine slab clon Counterstrika. Več pa aprila, ko špil izide.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Global Operations?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2020 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.