Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.APRIL 2020
/ NAPOVED /
C&C: Generals

Po odličnem Red Alertu 2, strategi že komaj čakamo, da Westwood izpljune zopet kaj novega, osvežilnega in nabreklega ;). Medtem, ko čakamo na Red Alert3 si bomo lahko potešili žejo z napovedanim C&C Generals. Ta bo za razliko od Red Alerta popolnoma v 3D. Vam že tečejo sline? Berite naprej!!!
Datum objave:
26.julij 2002

Avtor:
Enej Sredenšek
Bookmark and Share .


Čas izida:
11. februar 2003
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Westwood Studios
Postavljeni smo 20 let v prihodnost, priča sovražnim konfliktom med tremi največjimi vojskami na svetu; Ameriko, Kitajsko in osvoboditveno vojsko GLA, ki ima sedež v Aziji- to so nič kaj prijazni teroristi. Američani so prisiljeni v vojno zaradi terorističnih groženj (huh BIn Laden ni nič grozil,on je kar prišel in nardil :)) GLA. GLA je zagrozil, da bo odvrgel bio-kemično orožje v samo srce Združenih držav. Američani so v obrambo poslali veliko število protiraketnih vozil, ki so svojo nalogo opravila zelo uspešno, vendar je njihova vojska utrpela mnoge izgube. Saj je zaradi eksplozij prišlo do množične zastrupitve, ki je poleg Američanov prizadela tudi del Kitajske.V obrambo je GLA še naprej testirala svoja nuklearna orožja in to na testnih ozemljih, ki zavzemajo Ameriko in Kitajsko. Kitajska je bila na to pripravljena, saj je vedela, da bo do tega prej ali slej prišlo in se je v ta namen dolga leta oboroževala.Edino upanje Kitajske, da preživijo in ostanejo "na zemljevidu" je, da udarijo nazaj in potisnejo teroriste nazaj od koder so prišli. Toliko o zapletu. Kolikor je bilo razpoznavno iz uvoda bomo v igri poveljevali trem stranem; Ameriki, Kitajski in GLA. Okolje in enote bodo popolnoma 3D in bodo pridobivale izkušnje (do 4. levela). Vse enote so vzete in zmodelirane po resničnih modelih s tem, da so jih westwoodovci še dodatno predelali. Kot poslastica naj povem, da bo sedaj možno tudi bojevanje zrak-zrak. V igri se bosta prav tako izmenjavala dan in noč. Za pogon igre so razvili nov grafični pogon imenovan ´´saga´´, pogled na dogajanje pa bo izometrični. Skupaj bo 30 misij po 10 za vsako stran. Po igralnem videu, ki sem si ga ogledal, lahko povem, da je špil tako realističen in pogon tako zmogljiv, da nisem vedel ali gledam resnične boje ali igro :)). Enote se premikajo kot resnična vozila oz. pešadija, prah in dim se vali iz pod koles oklepnikov in jeep-ov, ogromne eksplozije, dim, izmenjavanje dneva in noči, senčenje in interaktivno okolje.

Špil izide konec leta - če gre Westwoodu verjeti, seveda.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro C&C: Generals?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2019 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.