Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 17.JANUAR 2019
/ NAPOVED /
Aliens vs Predator 2: Primal Hunt

Sierra Entertainment in Fox Interactive so napovedali dodatek za igro Aliens vs Predator 2, ki bo nosil naslov Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt. V dodatku bodo nove stopnje, orožja in liki. Vse skupaj se bo dogajalo okoli bojev med zemljani, predatorji in križanci med alieni in predatorji.
Datum objave:
25.julij 2002

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .


Čas izida:
avgust 2002
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Sierra Studios
Razvijalec:
Third Law Interactive
Primal Hunt, katerega razvijajo pri Third Law Interactive, bo premaknil zgodbo 500 let pred dogajanje v igri Aliens vs. Predator 2. Preden ljudje postavijo raziskovalno postajo na planetu LV1201, Predatorji zasedejo planet, da bi polovili vse aliene. Na rutinskem lovu eden od predatorjev naleti na starodavni artefact, ki omogoča nadzorovanje in vodenje alienov. Nato ga ujame zaščitno polje, kjer ostane ujet. Petsto let kasneje ga nepričakovano odkrije raziskovalka z imenom Dunya, ki želi artefakt uporabiti v dobro človeštva. Predator ji naskrivaj sledi v bazo, a pri tem nehote omogoči dostop do baze alienom. Medtem ko alieni pustošijo po raziskovalni postaji, osamljeni predator išče artefact, da bi ga uničil, preden se ponovno aktivira.

Igralci bodo lahko igrali kot en od likov, ki se borijo za lastništvo nad artefaktom: Predator, človek in križanec med alienom in predatorjem. Novih bo devet enoigralskih stopenj, tri za vsako raso in štiri nove večigralske stopnje. Človek bo dobil dvojne pištole, stolpično puško in mitraljez, ki se ga lahko postavi za obrambo. Predator bo dobil način samouničenja v večigralskem načinu. Videli pa bomo še nikoli prej videne predatorske ruševine.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Aliens vs Predator 2: Primal Hunt?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2018 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.