Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 11.DECEMBER 2023
/ NAPOVED /
Devastation

Digitalo Studios napovedujejo še eno izmed mnogih prvoosebnih streljačin. Obljubljajo, da bo igra zelo zanimiva in napeta. Bo temu res tako? Preberite napoved za igro Devastation...
Datum objave:
27.februar 2003

Avtor:
Miha Pušlar
Bookmark and Share .


Čas izida:
17. april 2003
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
HD interactive
Razvijalec:
Digitalo Studios
Na področju proosebnih streljačin sedaj vlada prava zmeda, kajti razvijalci in založniki napovedujejo zelo veliko takih iger. Ena izmed njih je tudi igra Devastation, ki jo razvijajo pri Digitalo Studios. Popeljala nas bo v pravo vojno. Postavljeni boste v vojaka, ki bo imel veliko različnih nalog, kot so reševanje talcev, vdiranje v računalniške sisteme, streljanje z ostrostrelsko puško in podobno.

Enoigralski način bo sestavljen iz 20 različnih map, kjer boste opravljali zadane misije. Prikazani bodo zelo realistični trenutki, ki nas bodo spominjali na Hollywoodske filme, v katerih glavni junaki pobijajo vse povprek in izgledajo nepremagljivi. Vendar razlika med vami in njimi bo v tem, da boste vi lahko zelo ranljivi, če se ne boste pravilno lotili danih nalog. Zelo bo potrebno premisliti kaj storiti v danem trenutku, saj bo nespametna poteza hitro pomenila konec akcije.

Ste se že vprašali, kako bi izgledal svet brez orožja in nasilja? Na svetu bi bilo vse lepo in prav in vsi bi živeli kot v pravljici. Vendar temu ni tako, kajti vedno se najdejo nepridipravi, ki povzročajo težave. Da pa boste lahko čim hitreje pometli z njimi, boste imeli na voljo 30 različnih vrst orožja, kot so brzostrelke, meči, pištole, ostrostrelske puške, bombe itd... V prvih misijah boste imeli samo pištolo in nož, orožja pa boste pridobivali skozi misije. S strelivom ne boste smeli ravnati kot s kakšno nepomembno stvarjo in streljati vsepovprek. Lahko se bo zgodilo, da boste ostali brez njega, kar bo pomenilo, da vas bodo sovražniki preluknjali, namesto da bi vi njih.

Razvijalci so prav za to igro naredili nov 3D grafični pogon, k bo sposoben pričarati fantastične trenutke. Prikazal bo pihanje vetra, padanje dežja, sijanje sonca in še več. Če boste hoteli nemoteno igrati na najvišjem nivoju, boste potrebovali zelo dobro grafično kartico, kar pa je za igre te zvrsti praktično že nujno. Ne smemo pozabiti tudi na zvok, ki bo tudi izdelan do potankosti. Lahko boste komunicirali s svojo ekipo preko postaj, sporočali sovražnikove koordinate itd.

Igra bo vsebovala tudi večigralski način, ki bo prava poslastica. Lahko se boste pomerili preko interneta v 12 različnih mapah. Igranje bo zelo zanimivo, mape bodo precej raznolike.

Izid je predviden konec marca, ki pa bo predstavil tudi nekaj podobnih iger in to je tudi kar skrbi razvijalca, saj je ime igre še dokaj nepoznano, zato igralci raje igrajo igre, ki so nadaljevanja predhodnic. Če bo igra res tako dobra kot obljubljajo razvijalci, se jim ni potrebno bati za uspeh.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Devastation?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.