Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 19.JULIJ 2019
/ NAPOVED /
Escape from Alcatraz

Napovedujejo še eno odlično igro tokrat na področju taktičnih realnočasovnih strategij. Pri Philos Entertainment obljubljajo veliko. Če bo temu res tako, preberite napoved za igro Escape from Alcatraz…
Datum objave:
5.februar 2003

Avtor:
Miha Pušlar
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 2  


Čas izida:
14. november 2001
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
CDV
Razvijalec:
Philos Entertainment
Že nekaj časa je na področju taktičnih realnočasovnih strategij mala suša. Preteklo je veliko časa od zadnje izdaje Commandosov. Vendar prihaja rešitev, ki bo pomirila srca igralcev. Nemški založnik CDV in razvijalec Philos Entertainment obljubljata igro, ki bo imela dobro igralnost in zgodbo.

Za zgodbo se nam ni potrebno bati, saj bo izvrstna. Veliko smo slišali že o grozovitem zaporu Alcatraz, ampak sedaj boste lahko izvedeli več o njem. Postavljeni bomo v junake, ki bodo skušali pobegniti iz Alcatraza, če jim bo uspelo, pa bo to odvisno predvsem od vas. V igri na bo samo en zapor, kajti sestavljena bo iz 7ih različnih zaporov, ki se bodo med seboj popolnoma razlikovali, glavni pa bo seveda Alcatraz. V njem se bodo dogajalo večino stvari. Veš glavni cilj v misijah bo pobeg iz zapora, vendar to ne pomeni, da vam bo igra ponujala samo to. Kajti, da bo vaš pobeg uspešen bo odvisno od večih okoliščin. Na vaši poti vam bodo stali stražarji, ki bodo zelo pametni, psi, ki bodo imeli še posebaj razvit voh in bodo pozorni na vsako malenkost, ki se bo zgodila v okolici.

V vaši ekipi bo pet članov, ki bodo imeli vsak svoje posebne spretnosti. Raymund je bojni veteran, ki je rojen za akcijo, odličen bo v bojih. Drugi član ekipe bo mehanik Kurt, ki bo popravljal stvari, če se bo kje zalomilo. Lahko rečemo, da ni prave ekipe brez zapeljive ženske, ki je rojena za krajo. To bo Aisha, ki bo znala zapeljati vsakega stražarja in mu spretno izmuznila ključe. Keshua bo poskrbel, da bo kaj izgledalo tudi čarovniško in še zadnji član ekipe Marcello, ki je rojen za prevare in pretvarjanje. Lahko se bo pretvarjal, da je zapornik ali stražar.

Igralnost bo na zelo visokem nivoju vendar ne bo prezahtevna. Brez težav boste upravljali s svojo ekipo in imeli pregled nad njo. Ne smemo pozabiti na orožja, ki bodo vaš sestavni del, kajti brez njih ne bo šlo. Uporabljali bomo nože, pištole, cevi itd. Zelo bomo morali premisliti, kdaj bomo uporabili katerega od njih. Če bomo hoteli ostati neopazni bomo potrebovali tiha orožja, kajti če bomo uporabili pištolo bomo hitro ujeti. Zaslediti bo moč tudi spremembo vremena. Lahko bo deževalo ali pa močno pripekalo. Predvsem pa bo pomembno to, da bo v igri tudi sprememba časa. Med dnevom ne bomo mogli storiti veliko, vendar ko bo zapor prekrila noč, bomo imeli več možnosti.

Grafika bo 3D in bo odlična.
Naslednja stran >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2018 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.