Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 11.DECEMBER 2023
/ NAPOVED /
Delta Force: Black Hawk Down

Novalogic nadaljuje tradicijo igre Delta Force, ki bo po tolikih nadaljevanjih dobila še eno, tokrat s podnaslovom Black Hawk Down. Postali boste del posebne ameriške vojaške ekipe in se podali na posebno nalogo v Somalijo. Čudovito!
Datum objave:
13.december 2002

Avtor:
Sašo Vozel
Bookmark and Share .


Čas izida:
25. marec 2003
Zvrst igre:
komandovščina
Založnik:
Novalogic
Razvijalec:
Novalogic
Igra sicer nima uradne licence istoimenskega filma ali knjige, vendar obravnava isto tematiko. Razlikuje se po globini in obširnosti dogajanja leta 1993 v Somaliji, ko so bili pripadniki posebne enote Delta Force in pripadniki posebne udarne čete ameriške vojske (US Army Rangers), poslani na operacijo Restore Hope (Obnovitev upanja). Njihova naloga je bila vzpostaviti mir v Somaliji, kjer je divjala državljanska vojna. Operacija je uspela, vendar je zaradi nepotrebnih izgub ameriških vojakov in njihove javne osramotitve, leto 1993 ostalo le še en slab spomin za Američane.

Preživeli bomo 10 mesecev v Somaliji. Podajali se bomo na nevarne naloge, kjer bo zelo pomemben pristop, ki ga boste uporabili. Igra ne bo narejena po principu "teci in pobijaj", saj se boste na tak način hitro znašli na tleh z metkom v glavi. Vsak zadetek v ranljivejše dele telesa vas bo lahko spravil v težak položaj in boste postali odvisni od pomoči sobojevnikov. Nasprotniki bodo narejeni po skrbno načrtovani umetni inteligenci, ki vas bo preganjala na vsakem koraku - in to dobesedno, saj bodo imeli sovražniki zelo razvit čut za vohunjenje in zasledovanje.

V operacijah bomo sodelovali v prvi osebi, kar nam bo dalo občutek resničnega sodelovanja v boju. Grafika bo izvrstna. Poganjal jo bo najnovejši grafični pogon iz igre Comanche 4, ki bo imel polne roke dela pri izrisovanju velikih mest, pokrajin in stavb, katere bomo lahko prosto raziskovali brez večjih omejitev. V naši mali orožarni bo od 10 do 20 resničnih orožij, ki bodo namenjena tako bojevanju od blizu kot ostrostrelskim podvigom. Poleg tega pa se bomo lahko polastili različnih vozil, kot so večnamenska vojna kopenska vozila (Humvee) in celo helikopterji. Če bomo želeli, bomo lahko stvar vozili, z nje streljali ali pa se enostavno na njej samo peljali.

Celotna igra bo raztegnjena čez 20 misij, ki bodo sestavljene iz več manjših. Med misijami bodo že dobro znane vmesne sekvence oz. kratki filmi. Pri ustvarjanju misij, človeških modelov, gibanju modelov, bojevanju itd. so sodelovali tudi izkušeni vojaki z vojnimi izkušnjami, pridobljenimi tudi v Somaliji.

Ko se boste naveličali kampanje oz. boste mislili, da ste pripravljeni na boj prek mreže, se boste priklopili na NovaWorld-ov server in se sprostili v večigralskem načinu. Igra bo podpirala do 16 igralcev v eni večigralski sobi. Seveda tudi za poslastico prek lokalne mreže ne bomo prikrajšani.

Black hawk Down bo na zahteven trg 3D streljačin izšel že februarja prihodnje leto. Če ste oboževalec ameriških posebnih enot in tajnih, skrbno pripravljenih operacij, potem vas bo ta igra vsekakor navdušila.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Delta Force: Black Hawk Down?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.