Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.JUNIJ 2020
/ NAPOVED /
Unreal II: The Awakening

Leta 1998 je igralce razveselil prvi Unreal, ki je povzročil pravo revolucijo med prvoosebnimi streljačinami. Sedaj se nam obeta njegovo nadaljevanje...
Datum objave:
25.november 2002

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .


Čas izida:
7. februar 2003
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Infogrames
Razvijalec:
Legend Entertainment
Unreal 2 bo po besedah avtorjev igralcem ponujal nepozabno doživetje, zgodba pa bo unikatna in bo v vsakem igralcu vzbudila željo, da doživi njen razplet. Kot predhodnik, bo tudi nadaljevanje vodila zanimiva zgodba, ki bo podprta s prelepo grafiko. Zgodba temelji na medgalaktični vojni, katero povzročijo starodavni mogočni artefakti, ki različna ljudstva pripeljejo do vojne. Igralec dobi cilj, da najde te artefakte in vzpostavi mir v galaksiji, preden bo prepozno. Unreal 2 bo usmerjen povsem enoigralsko, misije pa bodo vsebovale veliko različnih igralnih elementov in te tako ne bodo prehitro ponavljale. Vse se bo dogajalo v džnglah tropskega planeta, starodavnih razvalinah nezemeljske kulture, globoko v podzemlju pustih tunelov, na vrelem površju vulkanskega planeta, v podzemnih svetovih ali pa na krovu nezemljanske vesoljske ladje. Med misijami bo polno vmesnih sekvenc, a prevladovala bo akcija v hitrem tempu.

Za komunikacijo bo skrbel realnočasovni sistem dialogov, ki bo omogočal tekoče dialoge s posadko vesoljske ladje in ostalimi liki, katere bo moč srečati med misijami. Po vsaki končani misiji se bo igralec vrnil na vesoljsko ladjo, kjer bo izvedel podrobnosti o naslednji misiji, dobil pa bo tudi priložnost komunicirati z ostalimi člani posadke in izbrati opremo za prihodnjo misijo. V igri bo štiriindvajset različnih sovražnikov, od Skaarjev kot edinih iz originala, do povsem novih človeških in nezemljanskih bojevnikov, ki sodelujejo v vojni. Na voljo bo petnajst orožij, poleg nekaterih iz originala bodo tu še povsem nova orožja. Stari bodo metalec raket, bojna puška, ostrostrelska puška z daljnogledom in metalec različnih granat ( zažigalne, fragmentacijske, strupene in EMP). Povsem nova pa bo puška, ki bo omogočala srkanje življenjske energije in pa mogočni MindClaw, ostala orožja pa naj ostanejo skrivnost.

Igro bo poganjal najnovejši grafični pogon Unreal Engine od Epica, ki omogoča prikaz zelo podrobnih modelov in prelepe posebne učinke (ogenj, dim, razbito steklo, lasje, vremenski učinki...). Po izdanih slikah sodeč, bo to že držalo. Med ostale izboljšave lahko štejemo že omenjen sistem dialogov in močno izboljšano umetno inteligenco v igri, posodobljen pa bo tudi Unreal urejevalnik stopenj. Po besedah razvijalcev bo igra izgledala čudovito na močnejših sistemih, povsem normalno oz. igralno pa bo delovala na Pentium III 600mhz z GeForce 2 grafično kartico in 128 MB Rama.

Igra se zaenkrat razvija le za PC, izšla pa naj bi v začetku prihodnjega leta.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Unreal II: The Awakening?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2020 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.