Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.APRIL 2020
/ NAPOVED /
Vietcong

Illusion Softworks razvijajo prvoosebno streljačino s tematiko vietnamske vojne, ki že sedaj kaže velik potencial. In kaj vse lahko pričakujemo v tej prihajajoči igri?
Datum objave:
15.november 2002

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .


Čas izida:
11. april 2003
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Take 2 Games
Razvijalec:
Illusion Softworks
Igralec bo vodil skupino šestih vojakov, pripadnikov ameriških posebnih enot. Vsak vojak bo ekspert na svojem področju, zato bo potrebno uporabljati vse vojake, da bi dosegli uspeh na bojišču. Nadzor nad glavnim junakom bo neposreden. Kot vodja enote bo ukazoval preostalim članom, ki bodo imeli raznolike osebnosti in bodo različno odzivni na ukaze. Sicer gre tukaj za izurjene vojake, ki se znajo braniti, a pod zelo hudi stresnimi razmerami ( med bojem, ko bodo obkoljeni) se bodo odzivali vsak na svoj način. Enega bo zgrabila panika, drugi bo ponorel in začel streljati vsepovprek, tretji bo samo mirno čakal na ukaze vodje oz. igralca (ki verjetno ne bo podlegel stresu).

Vodja ekipo bo Steve R. Hawkins, ki bo zadolžen tudi za izvidniška dela. Naslednji član je P.J. Defort, ki bo skrbel za radiozvezo s štabom, klical pa bo tudi letalske napade oz. evakuacijski helikopter. J. Crocker bo zagotovo najbolj dragocen član, saj bo prevzel vlogo zdravnika in bo zdravil vse lažje poškodbe (za ostale bodo poskrbeli medicinci v helikopterjih). C.J. Hornster bo s svojim mitraljezom pokosil vse, česar ali kogar ostali ne bodo utegnili. Za kaka tehnična opravila bo tu T. Bronson. Zadnji član ekipe pa bo Le Duy Nhut, ki bo ekipi služil kot izvidnik.

Proti sovražniku se bo moč braniti z več kot dvajsetimi orožji, za težja opravila pa bodo tu tudi helikopter s strojnico, jeep s strojnico in različna vozila za pobeg, ko bo postalo prevroče. Točno katera orožja so v igri, še ni znano, gotovo pa bo moč uporabljati M16 in M60. Ekipa se bo večino časa bojevala skupaj, zgodilo pa se bo, da se bo kdo ločil od ekipe oz. se preprosto izgubil. Takrat se bo pokazalo, kako dober vojak je posameznik in kako lahko sam preživi v džungli, polni pasti in sovražnih zased. V igri bo več kot dvajset misij, polnih akcije in dramatičnih dogodkov.

Tudi za večigralstvo bo poskrbljeno, saj bodo igralci lahko kot ameriški ali vietkongovski vojaki sodelovali v bojih preko interneta ali lokalne mreže. Zvočni učinki (popolna podpora EAX) bodo realistično posnemali zvoke eksplozij in ustvarili vzdušje, katerega še nekaj uric ne bo moč pozabiti. O grafiki pa lahko presodite sami, saj slike iz igre povejo več kot tisoč besed...

Iz kakega testa smo, se bo pokazalo konec marca, ko naj bi igra izšla.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Vietcong?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2019 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.