Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 16.APRIL 2024

MotoGP

MotoGP nas je prijetno presenetil in prišel ravno v času ko na sporedu ni prav nobene igre, ki bi lahko zadovoljila potrebnega igralca, katerega velika strast so prav dvokolesni lepotci. Lepotci, ki sedaj brnijo tudi na vašem trdem disku in komaj čakajo da se vsedete na njih in se zapeljete po svetu ekstaze, khm, dirkališču.
Datum objave:
1.september 2002

Avtor:
Jože Rožman
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 3  


Grafika: 10
Zvok: 8
Igralnost: 9
Vrednost: 10
Subjektivno: 10
Skupaj: 93%
Najpomembnejši dejavnik, ki nam najprej pride pred oči je prečudovita grafika v MotoGP. Igra podpira najnovejšo tehnologijo, torej pixel in vertex shaderje in vsak igralec, ki ima v svojo matično ploščo vtaknjeno grafično kartico, ki podpira take bonbončke, bo deležen res prečudovite grafike. Občutek pri vožnji nad 250 km/h je fantastičen, okolica se zamegli (motion blur), vožnja v dežju je prekrasna, kajti tako čudovitih vodnih kapljic še niste videli! Kako lepo je šele narejeno grmenje, ki osvetli celotno progo! In če ste slučajno pomislili da igra za tekoče igranje potrebuje super-duper mašinerijo, do sedaj videno le v ZF filmih se krepko motite. Kljub vsej svoji prelepi grafiki, bo MotoGP gladko tekel tudi na slabših računalih, medtem ko je zaželjeno posedovanje Geforce grafične kartice ali nekaj podobno zmogljivega.
Vendar, ne samo da te petsto kubične zveri izgledajo lepo, tudi zvenijo lepo.

Ker igra temelji na nabiranju točk, s katerimi bildamo, oziroma nadgrajujemo sposobnosti svojega motorja, nam MotoGP ponuja več načinov igranja. Poleg že znane klasične hitre dirke imam na voljo arkadno prvenstvo, GP prvenstvo, trening in pa podiranje rekordov, med prijatelji znano kot "time trial".


Klikni na sliko za večjo različico
Ker igre še ne poznate, vam priporočam da se najprej odpravite na trening, ter tako spoznate osnovne stvari motocikliranja. Trening se začne z stvaritvijo novega dirkača, torej ustvarite svoj profil. Ime, začetnice, državljanstvo (ni slovenije in še marsikatere države) in barve motocikla ter usnja svojega so stvari ki ste si jih primorani izbrati. Treniranje je sestavljeno iz štirih podzvrsti, kot so pospeševanje, največja hitrost, zaviranje in hm, sposobnost zavijanja oziroma polaganja zavojev.
Vsako podzvrst sestavlja 5 nalog, ki se razdelijo na lažje naloge in na težje. Lažje naloge so tiste za katere dobite srebro in samo eno točko za nadgradnjo motorja. Imate pa tudi več časa za dokončanje naloge. Težje naloge so pač težje, predvsem po zaslugi še bolj omejenega časa in drugih nadlogah. Zato pa vam prinesejo dve točki za nadgradnjo in zlato kolajno.
Ko dokončate trening in osvojite vsaj štiri od petih zlatih kolajn, vam priporočam da se odpravite na GP prvenstvo, kjer boste za vsako zmago prejeli dodatnih šest nadgraditvenih točk in boste tako lažje dokončali trening, predvsem zadnjo peto nalogo.


Klikni na sliko za večjo različico
Arkadno prvenstvo je zelo zanimiva izvedba prvenstva. Poanta ni v tem, da bi fizika dovoljevala še bolj arkadno igranje, temveč na tem, da naberete čim več točk. Točke nabirate s prodajanjem avtogramov ob stezi, pardon, a izvedbo akrobacij, takšnih ali drugačnih. Drsite po progi, žgete gume (ne dobesedno), se vozite po zadnjem kolesu, itd...NaNaslednja stran >>>Čas izida:
julij 2002
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
THQ
Razvijalec:
TakuyoVse slike iz igre (47)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre MotoGP
>
Demo igre MotoGP


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.