Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Paris-Dakar Rally

Najdaljši rally na svetu verjetno že vsi poznate. Gre seveda za eno največjih preizkušenj pri katerih je pomembna telesna pripravljenost in vzdržljivost ter pogum tekmovalca. Imate tudi vi toliko poguma da boste zagnali igro?
Datum objave:
2.januar 2002

Avtor:
Jože Rožman
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Tako vas lahko napoti na desno, v resnici pa gre zavoj v levo. Prav tako vam lahko reče da gre za rahel levi ovinek, v resnici pa za speljevanje ovinka potrebujete ročno zavoro. In kot da še to ni dovolj, zna biti na čase tiho, tako da lahko samo ugibate kam vodi naslednji zavoj. Včasih se vam bo zazdelo, da bi bilo bolje če sovoznika sploh ne bi bilo, ker četudi vas pošlje v pravo smer, vas na zavoj opozori, ko je že prepozno.

Pa tudi steze niso to kar bi lahko bile, tiste bolj proti koncu sploh niso tako slabe. Cel rally je sestavljen iz okoli šestih etap, ki so razdeljene na hitrostne preizkušnje, vsaka od njih je dolga od 2,5 – 5 km. Včasih je prav nemogoče ločiti cesto od ostale okolice (ki je zelo pusta, občasno lahko zapeljete v kak zelo globok prepad, ampak to sploh ne bo velika ovira). Kot da bi bila zamaskirana. Čudno je tudi to, da se vam hitrost zmanjša na okoli 30Km/h takoj ko malo zapeljete iz ceste. Pogosti so tudi skoki, ki pa se vedno končajo tako da se z sprednjim delom avtomobila zaletite v trdo zemljo.

Klikni na sliko za večjo različico
Skoraj vedno se taka srečanja končajo s poškodbami kolesa in odpadlimi deli. Na srečo lahko vozilo popravimo s pritiskom na tipko tab, vendar je število popravil omejeno. Na posebnih hitrostnih preizkušnjah, ki se dogajajo v puščavi, pa lahko pobirate dobrote, ki vam povečajo število popravil. In tako je celotno vozilo popravljeno v borih treh sekundah.

Število popravil, ki jih lahko opravite je zelo veliko, kljub dejstvu da imate na svojem terencu samo tri rezervne gume. A očitno za vami potuje nevidna avtokleparska delavnica z mehaniki, ki so hitrejši od tistih v Formuli ena.

Klikni na sliko za večjo različico

Igra, razumljivo, ne podpira mrežnega igranja, kar je lahko igri samo v prid. Tako bo vsaj manj ljudi igralo to zares zanič igro in delilo nesrečo.

Skupaj vzeto je Paris-Dakar Rally v veliko sramoto imenu, ki ga nosi. Igra je preprosto tako zanič, da je ne bi priporočil niti največjim mazohistom. Druga svetla stran te igre je ta, da jo lahko preprosto izbrišete, če ste jo dobili od prijatelja (ki vam je verjetno hotel pokvariti kak vikend).

In kaj si vi mislite o igri Paris-Dakar Rally?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
november 2001
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
Acclaim
Razvijalec:
Broadsword



Vse slike iz igre (8)


>
6.maj 2003:
Popravek igre Paris-Dakar Rally
>
18.februar 2003:
Cheat igre Paris-Dakar Rally
>
2.december 2001:
Napoved igre Paris-Dakar Rally
>
Povezava na uradno stran igre Paris-Dakar Rally


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.