Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 23.OKTOBER 2019

Airfix Dogfighter *

Tudi domača dnevna soba in kuhinja nista več varni pred do zob oboroženimi bombniki-modelčki. V Airfix Dogfighterju se hiša spremeni v pravo bojišče...
Datum objave:
15.december 2000

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .


Grafika: 8
Zvok: 7
Igralnost: 7
Vrednost: 6
Subjektivno: 7
Skupaj: 70%
Airfix Dogfighter je igra, ki bo razveselila mlade in mlade po srcu. Leteli boste z modelčkom letala po hiši, kjer živi otrok, ki ima zelo bujno domišljijo, saj sestavlja modelčke podjetja Airfix (to zveni kot reklama, kajne?) in jih uporablja v namišljeni vojni. Ker ima vsaka vojna dve strani, se tudi tu bojujeta dve strani: Američani in Nemci. Vsaka kampanja ima deset misij, ki se dogajajo v različnih prostorih hiše. V misijah boste morali uničevati tovarne, podmornice v kopalnici, pospremiti tanke v spodnje nadstropje, medtem se boste stalno borili s sovražnimi letali, ki jih nikoli ne zmanjka.


Klikni na sliko za večjo različico
Vsaka stran ima sedem letal, ki so dokaj znana. Američani (in njihovi zavezniki) uporabljajo F6F Hellcat, P-51, P-61, Nemci pa tri Messerschmitte, Junkers Ju87 Stuka in podobne. Letala se razlikujejo po hitrosti, vodljivosti, porabi goriva in oklepu. Spreminjate jim lahko tudi kamuflažo, na krila, trup in rep pa lahko nalepite nalepke, ki ste jih v igri naredili sami. Na voljo vam je veliko orožja. Vaše letalo nosi rakete, top, bombe, jedrsko bombo, tesla coil, laser in seveda osnovno orožje, strojnico. Vsa ta orožja lahko nadgradite s pobiranjem zvezdic ali križcev (odvisno na kateri strani igrate), ki jih najdete v vazah, krožnikih, loncih ali pa ostanejo od sovražnika. V lomljivih predmetih najdete tudi gorivo, oklep, barvo in lepilo, včasih pa tudi načrte za novo letalo.

V večigralskem načinu se lahko osem igralcev spopade na enajstih stopnjah, ki se dogajajo v različnih prostorih. Igri je priložen urejevalnik hiše, s katerim lahko preuredite notranjost hiše. Grafika je dobra in zahteva precej hiter procesor in spodobno grafično kartico. Airfix Dogfighter bo razveselil vse, ki imajo na policah nekaj modelčkov letal in imajo radi letalske simulacije.

Klikni na sliko za večjo različico

In kaj si vi mislite o igri Airfix Dogfighter?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>


* Opis, ki ste ga prebrali, je nastal v zgodnjih letih revije.
  Če smo medtem kaj "odrasli", se lahko prepričate s prebiranjem novejših opisov :)


Čas izida:
oktober 2000
Zvrst igre:
letalska arkada
Založnik:
Eon Digital Entertainment
Razvijalec:
Paradox EntertainmentVse slike iz igre (3)


>
Demo igre Airfix Dogfighter
>
21.april 2003:
Popravek igre Airfix Dogfighter
>
Povezava na uradno stran igre Airfix Dogfighter


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2018 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.