Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 30.APRIL 2024

Beyond Good & Evil

Fenomenalna zgodba, odlična igralnost, dih jemajoča prezentacija, oko roseča grafika, srce parajoča glasbena podlaga in pa akterji, ki vam ukradejo srce... Besede so odveč, to preprosto morate doživeti.
Datum objave:
16.februar 2004

Avtor:
Matjaž Plotajs

Igro je posodil:
Igro je posodil Mantis d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 3 od 4  


Klikni na sliko za večjo različico
Pomoč je v igri obojestranska, saj lahko v primeru, da se vaš prijatelj znajde v težavah, pomagate tudi sami, na primer tako, da mu poklonite energijo, oziroma ostale dobrote, ki jih prenašate v svojem inventarju. Ta se nahaja v posebni "torbici" kamor vaš digitalni sodelavec Secundo v (uganili ste) digitalni obliki shranjuje praktično vse… pa naj si gre za orožja, fotoaparat, album s fotografijami, kolače, ki vam povrnejo zdravje, dodatno energijo, orodja za popravilo vozila, zemljevide ali pa emajle, preko katerih lahko hitro in učinkovito pregledate vsa pomembnejša sporočila, kode, cilje posameznih misij in tako dalje.   


Klikni na sliko za večjo različico
V veliko pomoč vam bodo tudi številni dialogi, ki jih lahko vršite praktično z vsem, kar vam živega pride naproti, bodisi v obliki filmov ali pa zgolj s prebiranjem podnapisov. Tako lahko izveste marsikatero podrobnost, ki prispeva k jasnejši sliki, kaj se pravzaprav dogaja na planetu Hillys. Pey'j in pa agent HH v takšnih pogovorih izrazita marsikatero idejo, ki vam zna nadvse koristiti, ko se boste znašli v slepi ulici. Same uganke namreč znajo biti dokaj enostavne ali pa tudi precej zahtevne, vendar pa boste ob pazljivem poslušanju kolegov in pa ob koriščenju vsega razpoložljivega oro(ž)dja (prej omenjeni diski vam znajo biti v veliko pomoč…) zagotovo premostili ovire in prišli do dna tej čudoviti zgodbi.


Klikni na sliko za večjo različico
V sami igri najdete še nešteto razburljivih elementov, morda bi omenil le dirke s hovercrafti, ki so nadvse zabavne in postrežejo z odlično fiziko in še boljšo glasbeno podlago. Morebitni rekordi na sami progi so seveda bogato nagrajeni, čeprav bi povsem zadoščal že samo užitek, ki je ob samem dirkanju izreden. Potem so tu še zabavne igre v Akuda baru, kjer vaši soigralci ob vašem pretiranem uspehu preprosto nočejo več igrati, češ da ste predobri. Še en lep primer odlične umetne inteligence, ki preprečuje, da bi bilo služenje denarja prelahko početje. Igranja za zabavo vam seveda ne odrečejo… Še in še bi lahko našteval, saj igra zares premore neskončno razburljivih trenutkov ter tako postreže z edinstveno atmosfero, ki daje igri dušo, kot je osebno že dolgo nisem doživel.


Klikni na sliko za večjo različico
Grafično je igra malodane popolna. Navdušujejo predvsem izredna prezentacija dogajanja na planetu Hillys, kjer boste na vsakem koraku srečevali futuristična bitja in še bolj futuristična prevozna sredstva…, da ne omenjam arhitekture mesta in pa bogatega dogajanja za vsakim vogalom. Preprosto povedano, v celi igri ne boste uzrli enolične pokrajine ali pa dolgočasnega bitja. Vse je na absolutno vrhunskem nivoju. Mislim, da boljšega prikaza vode v videoigri še nisem doživel… Pa nebo in sončni žarki, ki se nežno lomijo ob ščitu, ki obdaja planet ter tako ustvarjajo naravnost nebeško svetlobo. Barvitost in slikovitost pokrajine z nešteto podrobnosti, vas bodo nemalokrat prisilile, da se za trenutek ustavite in s široko odprtimi očmi občudujete lepote planeta Hillys. Ko smo že pri očeh… Pika na i je zagotovo podoba glavnih junakov. Verjetno vam bo en sam pogled na Jade in njene oči povsem zadoščal, da se pridružite mnenju o vrhunski grafiki, kjer je vse nadaljnje govoričenje popolnoma nepotrebno.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
5. december 2003
Zvrst igre:
3D akcijska
Založnik:
Ubisoft
Razvijalec:
Ubisoft



Vse slike iz igre (290)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Beyond Good & Evil
>
15.februar 2004:
Cheat igre Beyond Good & Evil
>
10.december 2003:
Trainer igre Beyond Good & Evil
>
9.december 2003:
Popravek igre Beyond Good & Evil
>
Demo igre Beyond Good & Evil
>
Povezava na uradno stran igre Beyond Good & Evil


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.