Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 30.APRIL 2024

The Great Escape

The Great Escape je »velik« zgolj po naslovu, žal pa po vsebini razočara s svojo neoriginalnostjo in katastrofalno izvedbo. Še en dokaz, da odličen film ne zagotavlja tudi odlične igre...
Datum objave:
25.september 2003

Avtor:
Matjaž Plotajs
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 4  

Če slučajno naletite na sovražnika in vas ta za trenutek opazi, imate še delček sekunde časa, da se mu hitro skrijete in če imate srečo, si bo ta le tiho zabrundal, da je šlo najbrž za prepih ali pa kakšno podgano. Če pa vas enkrat dokončno odkrije je misije konec, saj se sproži alarm in vaše prijetje je le še vprašanje časa. Ti alarmi so malce čudni, saj ima človek občutek, da imajo vojaki radijsko zvezo, oziroma zelo močne glasove… Tudi, če vas nekdo opazi nekje bogu za hrbtom in ga že naslednji trenutek utišate, se bo takoj sprožil alarm in z vseh koncev se bodo vsuli vojaki.


Klikni na sliko za večjo različico
Ko smo že pri utišanju nadležnih stražarjev, naj omenim novo nerodnost, ki dokončno pokoplje že tako slabo igralnost. Pogled na vaš lik je namreč izredno neroden, saj vam ta s svojim telesom nemalokrat zakriva vidno polje. To je še posebej očitno, ko je potrebno uporabiti določeno orožje. Že res, da takšnih trenutkov ni ravno v izobilju, vendar pa ko do bojevanja vendarle pride, je vse skupaj zelo oteženo (na trenutke že skorajda smešno), saj vam vaš lik zakriva strelno polje, da ne omenjam popolnoma nenatančne in nerealne "fizike" različnih orožij. Vse kaže, da so se ustvarjalci očitno bolj osredotočili na samo tehniko skrivanja in precej manj na bojevanje. Vaše glavno orožje torej še naprej ostaja nevidnost, oziroma neslišnost, ali pa klasično davljenje izza hrbta, ki edino od vseh orožij ne bo sprožilo alarma. Udarec s pestjo je še ena možnost, vendar pa na ta način nasprotnika onesposobite zgolj za nekaj kratkih trenutkov, da ne omenjam ponovno neverjetne nerodnosti takšnega početja.


Klikni na sliko za večjo različico
Toda to še ni najhuje. Vzemite slabo inteligenco in pa skorajda nemogočo uporabo orožja in dobili boste prizor, kjer se igra pokaže v vsej svoji bedi, oprostite izrazu. V eni izmed zadnjih misij boste namreč poskušali pobegniti z vlaka, pri čemer bo okoli vas kar mrgolelo nemških vojakov in pa gestapovcev. Za nameček morate voditi še neoboroženega kolega, ki pa vas bo s svojo umetno pametjo spravil na rob blaznosti. Medtem, ko se vi borite s popolnoma neuporabnimi orožji (polovico vseh strelov boste zgrešili, včasih celo z oddaljenosti enega metra !!!) se bo model na vaš ukaz, da naj se zmiga proti zadnjemu delu vlaka, začel po turistično sprehajati za vami, kot da smo na panoramski vožnji nekje sredi prelepe sončne Bavarske. Dejstvo, da okoli njega letijo krogle in da vam nenehno zakriva, že tako popolnoma nemogoče vidno polje, ga ne gane in tako slej ko prej, z nasmeškom na obrazu, konča pod točo strelov, bognedaj vaših.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
12. september 2003
Zvrst igre:
3D akcijska
Založnik:
SCi
Razvijalec:
Pivotal Games



Vse slike iz igre (109)


>
11.oktober 2003:
Trainer igre The Great Escape
>
Demo igre The Great Escape
>
Povezava na uradno stran igre The Great Escape


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.