Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 3.MAJ 2024

Hard Truck: 18 Wheels of Steel

Ste si kdaj želeli sesti za volan tovornjaka z osemnajstimi kolesi? Hard Truck: 18 Wheels of Steel vam to poskuša omogočiti, a le z delnim uspehom. Več v opisu...
Datum objave:
10.junij 2003

Avtor:
Anže Šoba
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

če z vašim tovornjakom obrnete v narobe smer in vozite proti smeri, lahko še tako drvite in prekoračite hitrost pa vas policaji še pogledali ne bodo. Tudi mesta so si skoraj enaka, tako da če ne bi bilo napisov bi mislili, da zmeraj pridemo v isto mesto. To velja tudi za bencinske servise, križišča, izvoze in ostale postojanke. Umetna inteligenca ostalih voznikov je prav tako porazna, dostikrat se požvižgajo na to ali je za njimi kako vozilo in menjavajo vozni pas kar tako. Prav smešno pa je, ko policaji prižgejo sireno in promet v obeh smereh v stotinki sekunde obstane in premikate se samo še vi in pa seveda policaji. Igra tu pa tam za trenutek obstane ("zašteka") in to je večkrat povod za vašo nesrečo. O večigralnosti pa ni možno nič napisati, ker je v igri sploh ni.


Klikni na sliko za večjo različico
Grafika ni nič pretresljivega, vendar solidna za današnji čas. Nekaj elementov v  igri je tudi lepo izdelanih, seveda pa so spet ostali, ki so zelo površni. So se pa zato nekoliko bolj potrudili pri zvoku; zelo lepo je namreč slišati, kako udarjajo kaplje dežja ob vetrobransko steklo ali ko hupamo ostalim voznikom. Spet pa ni šlo brez napak in zaviranje tovornjaka se sliši tako, da to sploh ni možno opisati. Minimalne zahteve so Pentuim III 600, 128 Mb Ram, 3D grafična kartica s 16mb pomnilnika in 300mb prostora na trdem disku. Za normalno igranje zadostuje procesor z okoli 1000Mhz, 256Mb Ram in grafična kartica z 32mb pomnilnika. Pri igranju lahko uporabljate tudi volan, če ga pa nimate, se ne obremenjujte.

Igra ne naredi večjega vtisa na igralca in zelo hitro postane dolgočasna, saj povprečno za prevoz blaga potrebujemo od 10 do 20 minut. Tudi sam se nisem zabaval, ampak je bila igra bolj muka kot užitek, zato nikomur ne priporočam, da igra konča v košarici njegovih nakupov.

In kaj si vi mislite o igri Hard Truck: 18 Wheels of Steel?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
1. september 2002
Zvrst igre:
simulacija vožnje
Založnik:
Valusoft
Razvijalec:
Sunstorm Interactive



Vse slike iz igre (20)


>
21.oktober 2003:
Trainer igre Hard Truck: 18 Wheels of Steel
>
10.junij 2003:
Popravek igre Hard Truck: 18 Wheels of Steel
>
9.november 2002:
Cheat igre Hard Truck: 18 Wheels of Steel
>
Povezava na uradno stran igre Hard Truck: 18 Wheels of Steel


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.