Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Rayman 3: Hoodlum Havoc

Po malo več kot treh letih čakanja, se Rayman ponovno vrača med igralce PC arkad. Kakšna je ta vrnitev v igri Rayman 3: Hoodlum Havoc, boste izvedeli v opisu...
Datum objave:
21.maj 2003

Avtor:
Mitja Oberč

Igro je posodil:
Igro je posodil VideoTOP d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

A brez skrbi, kjer bo priboljšek, bo tudi situacija, ki bo zahtevala uporabo le-tega. Rdeča pločevinka bo Raymanu dala robotske rokavice in obleko, kar mu bo omogočilo razbijanje vrat in stojal. Rumena pločevinka omogoči letenje v višino, oranžna vodenje rakete (zabavna reč, a malce težko vodljiva), modra oprijemanje oddaljenih predmetov, itd. Skratka, dobra zadeve so tile priboljški, pa še v različnih barvah pridejo:) Škoda je le, da imajo omejen čas delovanja, ki je okoli 10 sekund. Med nalogami boste pobirali še različne kristalčke, ki vam bodo prinesli točke ali pa rdeče kroglice, ki obnovijo zdravje.


Klikni na sliko za večjo različico
Zgodba se začne z osvoboditvijo prijatelja Globoxa, ki kmalu po tem, ko je zopet na prostosti, poje enega od sovražnikov, ki je slučajno vodja temnih muh. Vaša naloga je, da mu pomagati poiskati zdravnika in spraviti to tečno črno letečo živalco ven. Vaš veliki modri prijatelj Globox večino časa hodi za vami, ob priliki pa si privošči sod alkoholne sadne pijače. Posledice so najbrž jasne. Pač je malo alkoholik in z njim znajo biti včasih težavice, še posebno po tem, ko doktor ugotovi, da mu lahko pomagajo v deželi nemrtvih. Pomembno je tudi reševanje malih bitij iz kletk, ki jih najdemo v različnih delih stopenj. Iz hvaležnosti ravno od njih dobimo pločevinke s priboljški. Tako poteka igra do konca, vmes srečate več kot deset različnih vrst sovražnikov in tudi nekaj šefov; nekateri so prav nesramno težki in vas bodo stali živcev. Vsaj mene so nekateri pošteno spravili ob živce. Se vidi, da je igra namenjena mlajšim igralcem, ki so še bolj potrpežljivi in mirni :)


Klikni na sliko za večjo različico
Kot vse igre, ima tudi Rayman 3 nekaj slabosti in seveda svoje prednosti. Igri gre gotovo šteti v plus dejstvo, da je zapolnila praznino med dobrimi arkadami. Še vedno je prisoten tisti zabaven občutek, ki nas spremlja že od prvega Raymana, igra pa je otrokom prijazna in ne vsebuje nikakršnega direktnega nasilja ali krvi. Med slabosti pa lahko uvrstimo dolžino, ki bo malo razočarala, saj se igro da končati v okoli desetih urah, če se zelo hitro privadite na kontrole, ki niso za popolne začetnike. Občasno zna ponagajati tudi kamera, ki se postavi v skrajno neprimeren položaj (verjetno je to namerno, da igra ni prelahka) in tako oteži igranje, ki ni ravno mačji kašelj. To bi bili več ali manj vsi opaznejši grehi. Večigralskega načina igra nima.

Grafika je glede na predhodnico precej napredovala; okolica je bolj barvita in malo svetlejša (predhodnica je bila kar temna).



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
21. marec 2003
Zvrst igre:
3D akcijska
Založnik:
Ubisoft
Razvijalec:
Ubisoft



Vse slike iz igre (51)


>
13.oktober 2003:
Trainer igre Rayman 3: Hoodlum Havoc
>
Demo igre Rayman 3: Hoodlum Havoc
>
20.februar 2003:
Napoved igre Rayman 3: Hoodlum Havoc
>
Povezava na uradno stran igre Rayman 3: Hoodlum Havoc


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.