Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 16.JULIJ 2024

Nascar Racing 2003 Season

Po sedmih letih obstoja se je znana dirkalna serija Nascar Racing zaključila. Z zadnjim delom, Nascar Racing Season 2003, se verjetno na boljši način ne bi bilo moč posloviti...
Datum objave:
10.marec 2003

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
>> Stran 1 od 4  


Grafika: 9
Zvok: 10
Igralnost: 9
Vrednost: 9
Subjektivno: 10
Skupaj: 93%
Že sedmo leto sta nas Papyrus in Sierra Studios osrečila z novim delom serije Nascar Racing. Te dirkalne simulacije so bile iz dela v del boljše, v tretjem delu so naredili prve obsežnejše izboljšave grafičnemu in fizikalnemu pogonu. Vse to pa so še nadgradili v lanskoletnem delu in igra je postavila nove standarde v tem žanru. Letošnji Nascar Racing Season 2003 pa je zadnji del te serije, zato so se razvijalci prav posebno potrudili, da bi se čim lepše poslovili in ostali v srcih ljubiteljev. Pa poglejmo, kaj se skriva pod tem naslovom.


Klikni na sliko za večjo različico
Po prihodu v glavni meni bodo ljubitelji takoj opazili, da se ob predhodnika ni prav dosti spremenil. To je verjetno res, ampak - zakaj bi spreminjali nekaj, kar je že dovolj dobro? Ta misel bo na mestu tudi pri ostalih elementih. Meni se v groben deli na igralni del in nastavitveni del. Med načini igranja so na voljo Testing Session, Single Race, Championship in Multiplayer (seveda je tudi možnost izhoda). Preden se lotite teh načinov, je najbolje izbrani driving lessons, kjer si lahko osvežite znanje osnov in se naučite marsičesa, kar prej niste vedeli. Učnih "ur" je zadosti, da pokrijejo vse, kar vam bo koristilo kasneje na dirkah. Žal so učne ure pasivne, torej boste le gledali fimček in poslušali razlago. Za popolne novince je tudi poskrbljeno.


Klikni na sliko za večjo različico
Testing session je namenjen testiranju nastavitev avtomobila, igralec pa je v tem načinu na progi popolnoma sam. To je posebej primerno za začetnike, ki želijo izboljšati sposobnosti vožnje, spoznati vse proge (o njih malo kasneje) in preizkusiti različne nastavitve in njihov učinek na vozne sposobnosti dirkalnika. To je tudi najmanj strojno zahteven način, ki bo gotovo delal gladko (če ne, pa igra sploh ne bo igralna). Single Race je posamična dirka, kateri lahko po želji spremenite dolžino, vreme in škodo na avtomobilih. Championship je prvenstvo, v katerem igrajo vlogo točke (katerih je na koncu ogromno), o ostalem pa najbrž ni potrebno pisati, saj vsi vemo, za kaj gre.


Klikni na sliko za večjo različico
Prog je v Nascar Racing 2003 Season zelo veliko, ljubitelji boste gotovo našli svoje najljubše proge. Vseh prog je skupno triindvajset, med njimi je le ena, ki ni ovalna; nekatere so tudi nočne, saj se nekatere dirke odvijajo tudi v nočnem času. S hitrostmi nad 300kmh boste lahko dirkali po progah, kot so Atlanta, Bristol, Daytona, Indianapolis, Michigan, New Hampshire, Talladega in ostale ovalne. Vse proge so ustvarjene odlično in so zelo podrobno predstavljene.Naslednja stran >>>Čas izida:
21. februar 2003
Zvrst igre:
simulacija vožnje
Založnik:
Sierra Studios
Razvijalec:
PapyrusVse slike iz igre (40)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Nascar Racing 2003 Season
>
16.september 2003:
Popravek igre Nascar Racing 2003 Season
>
Demo igre Nascar Racing 2003 Season
>
Povezava na uradno stran igre Nascar Racing 2003 Season


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.