Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Michael Schumacher's Racing World Kart 2002

Pri Nemškem založniku JoWoodu pravijo, da je Michael Schumacher's World Kart 2002 igra za vašo “Schumacher” kolekcijo... Če imajo prav, oziroma če se motijo lahko izveste ob nadaljnem branju tega opisa...
Datum objave:
13.oktober 2002

Avtor:
Jože Rožman
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  


Klikni na sliko za večjo različico
Fizikalni model je bolj kot ne na psu (beri:arkada), kart se do določene meje drži ceste kot klop, ob malo manjši napaki pa zdrsne brez opozorila kot milo iz rok. Prav hecna stvar (najverjetneje gre za nemarnost avtorjev) je ta, da gume zacvilijo četudi vas zanese na travi. Umetna inteligenca je dobesedno umetna, medtem ko o inteligenci žal ni ne duha ne sluha. Nasprotniki imajo začrtano svojo linijo, katere se držijo kot joški Pamele Anderson. Bog ne daj, da kateremu prekrižate pot, kajti zlotnik vas bo rinil naprej, poleg tega pa boste še izgubili precej časa. Vendar če ste kolikor toliko dober voznik, boste štartali s prvega štartnega položaja, nakar vam zmaga ne uide (razen če zelo radi božate ograje)... Pozabil sem omeniti, da se, ko končate vse naloge, (prvenstvo, trening, lov na čas) ne zgodi prav nič, razen slavljenja naslova prvaka (v oblike animacije, se ve).


Klikni na sliko za večjo različico
Igri je večigralski način domala neznan, lahko se poiskusite le v lovu na čas s kakim prijateljem (če ga boste kje našli), to pa je tudi več ali manj vse, kar se tiče on-line igranja te Schumacher arkade.. Minimalne zahteve so Pentium III 350, 128 mb RAM, 700mb prostora na trdem disku, 3D grafična kartica z vsaj 16mb pomnilnika, priporočljiv pa je tudi volan. A ga seveda ne potrebujete. Kot sem omenil, igra je namenjena standardnim sistemom, če sodimo po strojni zahtevnosti.

Vidi se da je namenjena nezahtevim igralcem, ki se hočejo pomeriti s svojim idolom, če že ne v formuli pa vsaj v kartingu. Žal igra zahtevnejšim dirkačem ne bo nudila nikakršnega užitka ob igranju in jo zato odsvetujem. Če pa ste res fanatični oboževalec Mihca, potem bo to verjetno igra za vas. A za teh nekaj tisočakov se raje odpravite na pravo karting stezo in izkusite tovrstno dirkanje na lastni koži.

In kaj si vi mislite o igri Michael Schumacher's Racing World Kart 2002?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
maj 2002
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
JoWood Productions
Razvijalec:
Terratools



Vse slike iz igre (7)


>
Demo igre Michael Schumacher's Racing World Kart 2002
>
Povezava na uradno stran igre Michael Schumacher's Racing World Kart 2002


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.