Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 7.DECEMBER 2023

Več o igralec.com

Nekaj zgodovine

Strani so začele delovati že marca 1999 po imenom Gamer Slovenija (na naslovu gamer1.freeservers.com) in z nekaj stalnimi sodelavci smo skupaj spravili prek 40 opisov iger.

Maja leta 2000 smo zaključili temeljito oblikovno in vsebinsko prenovo. Revija je dobila novo ime - igralec.com. Strani smo tudi tehnično posodobili, kar nam je omogočilo dobro osnovo za nadaljevanje in rast projekta.

Igralec.com - različica 2.0

Konec avgusta 2002 smo po dolgotrajnem delu dokončali igralec.com 2.0. Od prejšnje verzije je ostala samo vsebina, povsem novo pa je vse od celostne grafične podobe pa do sistema za upravljanje z vsebinami, ki je tehnično jedro prenovljene revije. Posebno pozornost smo posvetili načinu dostopa do vsebin in pridobivanju informacij. Vsebine so tako med seboj dinamično povezane - na vsaki strani z opisom igre boste našli neposredne povezave na ostale vsebine (goljufije, napovedi, uradno stran itd) o tej igri, če seveda obstajajo. Prav tako sproti dopolnjujemo bazo podatkov o igrah - rezultate lahko že vidite v okencih "Podatki o igri" na vseh straneh z vsebinami o določeni igri.

Z golega vsebinskega vidika zaenkrat ni velikih novosti, dodali smo forum, v bližnji prihodnosti pa lahko pričakujete veliko vsebinskih novosti.

Konec avgusta 2003 smo uvedli novo vsebinsko področje - teste strojne opreme.

Septembra 2006 smo posodobili in razširili področje datotek, ki nudi več informacij o posamičnem popravku oz. demo različici igre.

Igralec.com - različica 2.5

Oktobra 2008 smo po dolgem času osvežili naslovnico in dodali novo vsebinsko področje - galerije. Ker slika največkrat pove več kot tisoč besed, je v naših galerijah na voljo preko 16.000 slik iz že izdanih in prihajajočih iger. Prenove je bil deležen tudi forum, ki je bil nadgrajen na novejšo, bolj varno različico.

Marca 2009 sta bila manjših izboljšav deležna sistem izpisa novic ter sistem izidov iger - oba sta sedaj preglednejša.


Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.