Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 19.JANUAR 2019
Predstavljamo novi igralec.com
Objavljeno: 22.avgust 2002 ob 00:00
Vir novice:
Bookmark and Share .

Več kot dve leti po odprtju prvotnih strani na naslovu igralec.com predstavljamo popolnoma prenovljene strani te spletne revije za PC igre. Po dolgih mesecih dela smo uspeli revijo grafično in tehnično povsem spremeniti. IGRALEC.COM ima novo celostno grafično podobo in tehnično osnovo, ki bo omogočala hitrejše vsebinsko nadgrajevanje v prihodnosti.

Večjih vsebinskih strani po končani prvi fazi prenove ni - še vedno lahko prebirate napovedi in opise iger ter poiščete kakšen igralni nasvet za igro, ki vam jo sicer ne uspe dokončati. Že nekaj mesecev pa lahko na IGRALEC.COM prebirate sveže novice iz sveta iger. Verjetno ste v navigaciji že opazili napis "forum" - novi IGRALEC.COM ima seveda tudi forum, ki pa bo zaživel takoj na začetku septembra.

Popolnoma nov je način dostopa do vsebin - prvo stran smo naredili nekoliko vsebinsko bogatejšo, a vseeno pregledno, večina strani pa vsebuje neposredne povezave na zadnje vsebine iz nekega vsebinskega sklopa. Posebej pozorni bodite na povezave na sorodne vsebine, t.j. ostale vsebine, ki so dostopne pri nekaterih igrah - npr. če ima IGRALEC.COM napoved in opis neke igre, bosta ti strani imeli neposredne povezave ena na drugo. Enako velja tudi za igralne nasvete, povezave na uradne strani iger ipd.

Opisi in napovedi so predstavljeni na drugačen način kot dosedaj, uvedli smo tudi posebne strani - galerije - kjer si lahko ogledate slike iz igre, ki pripadajo bodisi opisom ali napovedim. Novejši opisi imajo sedaj večje slike iz igre, pa tudi več jih je. Oglejte si torej galerije!

Na vseh straneh, ki se vežejo na določeno igro boste zasledili tudi okenca s podatki o igri - od zvesti preko časa izida pa do založnika.

Do konca leta lahko pričakujete tudi nekaj novih vsebin, do tedaj pa vam želimo veliko zabave pri obiskovanju novega iGRALCA!

Uredništvo igralec.com

P.S.: Če odkrjete kakšne napake ali imate kaj za pokomentirati, nam pišite na naslov info@igralec.com!> 24.december 2015: Vesel Božič in srečno Novo leto!  /NOVICA/ 
> 25.februar 2013: Najbolje prodajane igre v Veliki Britaniji  /NOVICA/ 
> 24.februar 2013: Najbolje prodajano na Steam  /NOVICA/ 
> 18.februar 2013: Najbolje prodajane igre v Veliki Britaniji  /NOVICA/ 
> 17.februar 2013: Najbolje prodajano na Steam  /NOVICA/ 

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2018 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.